NavMenu

Sportske igre mladih u petak na "Olimpu"

Izvor: eKapija Sreda, 26.04.2023. 11:51
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabayluvmybry)Ilustracija
Za decu sa teritorije opštine Zvezdara u petak 28. aprila biće organizovano još jedno druženje sa Dunav osiguranje Sportskim igrama mladih u okviru Karavana radosti i prijateljstva, od 10 časova na terenima SC "Olimp-Zvezdara".

Istog dana biće održano i više turnira – Lino između dve vatre, atletika (60m), 3x3, Coca Cola Cup za dečake i devojčice i turnir u malom fudbalu za dečake 2012. godište i mlađe. Najbolje plasirani sa ovih turnira takmičiće se na Regionalnom finalu u Požarevcu.

Ovaj događaj biće prilika da se pošalju poruke u okviru kampanje "Pružam ruku, ne podmećem nogu", koja za cilj ima da ukaže na sve vidove vršnjačkog nasilja, saopštila je GO Zvezdara.

Iz Sportskih igara mladih pozivaju decu da pošalju poruke i na mail: pruzamrukunepodmecemnogu@gmail.com. Najkreativnije poruke protiv vršnjačkog nasilja na kraju sezone biće nagrađene od strane generalnog sponzora Igara u Srbiji, kompanije Dunav osiguranje.

Karavan radosti i prijateljstva obići će 30 gradova i opština širom Srbije. Misija Igara je spajanje dece regiona i promocija fer-pleja, zdravih stilova života, tolerancije, poštovanje različitosti. Ceremonija svečanog otvaranja biće održana 15. maja na Trgu Republike u Beogradu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.