NavMenu

Vratila psa jer joj se ne slaže sa zavesama

Izvor: Mondo Nedelja, 30.01.2011. 18:59
Komentari
Podeli


Britanka iz Kenta usvojila je štene, a onda ga vratila jer je bilo "pogrešne boje".

Beri Šatlvort iz utočišta za pse "Džesmil" u Sitingbornu rekao je da je ta žena dolazila nedeljama kako bi pomagala, i igrala se sa štenetom džek rasel terijera po imenu Harvi.

- Nakon nekoliko nedelja, usvojila je psa i odnela ga kući, ali ga je vratila dva dana kasnije uz jedno od najglupljih objašnjenja koje sam ikada čuo - rekao je Šatlvort za "Telegraf".

Žena, čije ime nije saopšteno, psetance je vratila jer joj se "po boji nije slagalo uz zavese".

- Rekla je da pas najčešće boravi u dnevnoj sobi, gde se "baš primećuje" da se po boji ne slaže sa zavesama. Rekla sam joj da ga onda drži u drugoj prostoriji, ali mi je odgovorila da je potrošila gomilu para na te zavese, i da pas jednostavno ne ide uz njih - rekla je Korina Šatlvort.

Ona je dodala da godinama sa mužem vodi utočište za pse, i da su među drugim glupim razlozima za vraćanje kućnih ljubimaca izgovori kao što su "ne voli dovoljno da se mazi" i "odbija da laje na komandu".

- Znam da ti ljudi vole životinje, ali očigledno ne razmišljaju dovoljno kada ih usvajaju - rekla je ona.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.05.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Evropa i Afrika se povezuju tunelom ispod mora - Biće spreman za Svetsko prvenstvo?

Maroko, Španija i Portugal zajedno će ugostiti Svetsko fudbalsko prvenstvo 2030. godine, a upravo je ta godina iznesena kao realan rok za izgradnju tunela koji će povezivati Evropu i Afriku. Ideja o gradnji tunela između Španije i Maroka prvi se put javila još 1979. godine, a ovih je dana oživljena i o njoj se intenzivno razgovara u dve susedne zemlje, koje deli more i Gibraltarski moreuz. Trenutno let između španske metropole Madrida

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.