NavMenu

Nagrada za kvalitet i izuzetnost - "Simpo Line" dobio priznanje "International Star for Quality"

Izvor: eKapija Sreda, 15.09.2010. 14:25
Komentari
Podeli

Kompanija "Simpo Line" dobitnik je ovogodišnje prestižne nagrade "International Star for Quality", koju dodeljuje Business Initiative Directions (B.I.D.), organizacija koja se zalaže za promovisanje kulture kvaliteta među vodećim svetskim kompanijama.

Kriterijumi na kojima je zasnovana nagrada "International Star for Quality" su izuzetnost u poslovanju, kvalitet, prestiž brenda, tehnologija, inovacija i širenje, a o dobitnicima odlučuje savet organizacije BID zajedno sa vodećim ljudima najuticajnijih svetskih kompanija.

Obrazlažući osnovu za odluku da se nagrada "Gold Star for Quality" dodeli kompaniji "Simpo Line", komisija je navela činjenicu da je ovo jedina kompanija za opremanje koja u svojoj listi referenci ima čak sedam svetskih lanaca hotela.

Simbol "Gold Star for Quality" jedan je od najprepoznatljivijih amblema kvaliteta i izuzetnosti, a ova uspešna srpska firma postala je deo grupe globalnih poslovnih lidera koje okuplja ova prestižna nagrada.

"Simpo Line" je deo "Simpo" grupe, i posluje u oblasti opremanja svih vrsta enterijera – hotela, poslovnih i rezidencijalnih objekata, restorana, kancelarijskog prostora, zdravstvenih ustanova, fitnes centara i školskih objekata po sistemu "ključ u ruke". Impresivna lista referenci uključuje luksuzna odmarališta i hotele sa pet zvezdica, kao što su lanci "Holiday Inn", "Four Seasons" i drugi.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.