NavMenu

Počela javna rasprava o Nacrtu zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i lokalnoj samoupravi

Izvor: eKapija Petak, 06.08.2021. 11:31
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mojo cp/shutterstock.com)Ilustracija
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave započelo je javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave.

Ministarstvo poziva predstavnike državnih organa, organa autonomne pokrajine i jedinice lokalne samouprave, sve građane i stručnu javnost da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona i daju svoje predloge, primedbe i sugestije.

U okviru javne rasprave biće organizovana i dva okrugla stola na kojima će biti predstavljen Nacrt zakona, i to 17. avgusta u Beogradu i 25. avgusta u Novom Sadu, navedeno je na sajtu Ministartsva.

Po okončanju javne rasprave, Ministarstvo će analizirati sve sugestije učesnika u javnoj raspravi i sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će biti objavljen na sajtu Ministarstva i Portalu eUprave.


Javna rasprava traje od 6. do 27. avgusta 2021. godine.

Dokumenta u vezi za Nacrtom zakona, kao i informacije o okruglim stolovima u okviru javne rasprave, objavljeni su na sajtu Ministarstva, kao i na Portalu eUprave.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Industrija

Oerlikon dolazi u Srbiju i donosi najsavremeniju inovativnu tehnologiju PVD prevlake

Potpisivanjem ugovora o izgradnji i zakupu hale za švajcarsku grupaciju Oerlikon (Erlikon) u tehnološkom parku UNIOR Components-a u Kragujevcu, ozvaničena je saradnja ove dve kompanije. Globalni lider u domenu površinske zaštite, koji posluje u 38 zemalja sveta, na ove prostore donosi najsavremeniju inovativnu tehnologiju PVD prevlake koja do sada nije bila direktno dostupna na tržištu. Dolazak Erlikona u Srbiju posebno je značajan za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.