NavMenu

Fabrika Mladost na jesen otvara novi pogon za proizvodnju crepova u Leskovcu vredan 30 mil EUR

Izvor: eKapija Utorak, 13.07.2021. 08:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Paula Fontana/shutterstock.com)Ilustracija
Fabrika Mladost, koja se bavi proizvodnjom crepova, na jesen će otvoriti novi, savremeni proizvodni pogon u Leskovcu, najavljeno je na sastanku gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića sa vlasnikom fabrike Mladost Momčilom Nikolićem.

Tema sastanka je bila nova investicija kompanije čija realizacija se privodi kraju. Nova fabrika koja će se baviti proizvodnjom engobiranih crepova, a njena vrednost je 30 mil EUR, saopšteno je na portalu Gradske uprave Leskovca.

Očekuje se da novi pogon, u kojem će se obavljati najsavremenija proizvodnja crepova premijum kvaliteta, s obzirom na automatizovanu proizvodnju, zaposli 50 novih radnika, pored 200 zaposlenih koliko fabrika crepova trenutno broji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.