NavMenu

U Futogu uskoro gradnja kompleksa zatvorenih bazena sa otvorenim sportskim terenima - Traži se projektant

Izvor: eKapija Ponedeljak, 24.05.2021. 11:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: YanLev/shutterstock.com)Ilustracija
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novi Sad raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije sportskog kompleksa u Futogu.

Predmet javne nabavke je idejno rešenje i studija izvodljivosti za gradnju kompleksa sportskog centra sa zatvorenim bazenom i otvorenim sportskim terenima, kao i kompletno parterno uređenje i izgradnju turističko-ugostiteljskog objekta, pored već postojeće i uređene sportske dvorane.

Prema tenderskoj dokumentaciji, sledeća je u planu gradnja objekta za ugostiteljske sadržaje i smeštajne kapacitete, zatim olimijskog bazena i malog dečjeg bazena, otvorenih sportskih terena za tenis, kođarku i odbojku, teretane na otvorenom, dečjih igrališta i pešačkih staza.


Tender traje do 8. juna, a detalje pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.