Izvor: eKapija | Četvrtak, 14.01.2021.| 10:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pavle Knežević novi finansijski direktor kompanije Siemens u Srbiji

(Foto: Siemens doo Beograd)
Pavle Knežević imenovan je za novog finansijskog direktora kompanije Siemens d.o.o. Beograd, od 1. januara 2021. godine. Knežević ima skoro 10 godina iskustva na različitim pozicijama u kompaniji Siemens, a na mesto finansijskog direktora kompanije dolazi sa funkcije finansijskog direktora Smart Infrastructure odeljenja kompanije Siemens d.o.o. Beograd, koju je obavljao prethodne tri godine.

Karijeru je započeo u bankarskom sektoru 2010. godine da bi nakon manje od dve godine postao deo Siemens Srbija tima.

- Drago mi je što započinjem novu fazu u profesionalnoj karijeri upravo u kompaniji Siemens koja omogućava i ulaže u razvoj i edukaciju svojih zaposlenih. Okolnosti u kojima preuzimam ovu funkciju predstavljaju potpuno novu situaciju, nepoznatu savremenom društvu u kojima nam prioritet broj jedan svakako ostaje zdravlje, sigurnost i opšta dobrobit naših zaposlenih, kao i naših partnera i kupaca. Nastavićemo da budemo istrajni kao tim u naporima da učinimo sve što je potrebno kako bismo održali kontinuitet poslovanja. Iz moje perspektive, prilagodljivost, agilnost, timski rad i inovacije su ključ uspeha, a kao kompaniji koja i inače posluje po modelu koji zahteva prilagodljivost i brzu reakciju na sve promene na tržištu, upravo to nam je i omogućilo da ostvarimo dobre rezultate i u ovim kriznim vremenima. Verujem da ćemo i u 2021. uspešno nastaviti naše poslovanje i biti pouzdan partner našim kupcima - izjavio je Knežević.

Siemens u Srbiji zauzima poziciju jedne od vodećih kompanija u oblastima kao što su proizvodnja, prenos i distribucija energije, automatizacija i digitalizacija u procesnoj i proizvodnoj industriji, transportna rešenja za železnički i drumski saobraćaj.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.