NavMenu

"Samsung Electronics" zvanični sponzor Zimskih Paraolimpijskih igara 2010. u Vankuveru

Izvor: eKapija Četvrtak, 04.03.2010. 09:35
Komentari
Podeli

"Samsung Electronics Co", svetski olimpijski partner za bežičnu komunikacijsku opremu, saopštio je juče (3. mart 2010. godine) da je postao zvaničan sponzor Zimskih Paraolimpijskih igara od 12. do 21. marta 2010. u Vankuveru, kao i paraolimpijski partner Internacionalnog Paraolimpijskog komiteta (IPC) na svetskom nivou.

Najavljeno partnerstvo predstavlja važno dodatno angažovanja kompanije "Samsung" u okviru Paraolimpijskih igara, što će obuhvatiti podršku "Samsung"-a naporima Internacionalnog Paraolimpijskog komiteta da inspiriše i da proširi interesovanje publike širom sveta za paraolimpijski sport. Ugovor podrazumeva da će "Samsung" biti zvanični dobavljač opreme za bežičnu komunikaciju Zimskih Paraolimpijskih igara u Vankuveru 2010, zatim zvanični dobavljač opreme za mobilnu komunikaciju, ekskluzivni sponzor i partner u predstavljanju internet kanala www.ParalympicSport.TV.

- U ime međunarodnog Paraolimpijskog komiteta želim da iskažem "Samsungu" našu posebnu zahvalnost za njihovu veliku podršku - izjavio je predsednik Internacionalnog Paraolimpijskog komiteta ser Philip Craven.

-Trajno uključivanje jedne inovativne, međunarodne kompanije kao što je "Samsung", doprineće u ogromnoj meri uspehu Zimskih Paraolimpijskih igara u Vankuveru 2010. Pošto će paraolimpijci koji se takmiče u Vankuveru postati vidljivi preko kanala ParalympicSport.TV, ljudi širom sveta moći će da prate njihova uzbudljiva angažovanja i da otkriju njihove nadahnjujuće životne priče.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.09.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Bugarska kompanija CERB obaviće remont termoelektrane "Kosovo A"

Projekat remonta druge najveće elektrane na Kosovu dobila je Bugarska centralna energetska remontna baza (CERB) EAD. Remont je u termoelektrani Kosovo A i odvijaće se prema planu modernizacije elektrane. Izvođač radova je energetska kompanija Kosova (KEK Kosovo – Kosovska energetska korporacija). Inače, bugarska kompanija remontovala je turbinu i kotao u bloku A5 Termoelektrane Kosovo, koji je pušten u rad još 1975. godine.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.