NavMenu

Obustavljen tender za uređenje novosadskog Pozorišnog trga

Izvor: eKapija Utorak, 18.08.2020. 16:20
Komentari
Podeli
(Foto: Grad Novi Sad)
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novi Sad donela je odluku o obustavi postupka javne nabavke za prvu fazu uređenja dela gradskog jezgra. Reč je o Pozorišnom trgu, čije uređenje je, kako je ranije navedeno, Grad trebalo da plati iz sopstvenog budžeta.

Na tender je blagovremeno dostavljena jedna ponuda koja je, kako se u obrazloženju odluke navodi, proglašena neprihvatljivom jer je imala nekoliko nedostataka kao što su nepostojanje cene za samostojeću klupu, neogovarajuće autobusko stajalište, nejasna specifikacija o kortem čeliku i drugo.

Ponudu je podnela kompanija Enegrotehna-Južna Bačka iz Novog Sada, zajedno sa kompanijama Put invest Novi Sad, Nukleus Lazarevac, Energy pro Novi Sad, Montop pro Veternik, ZTS doo Subotica. Kao podizvođači navedena su preduzeća Geotehnika NS iz Novog Sada, AB&CO Geosystems iz Novog Sada, Green decor iz Beograda, Rasing iz Vršca i Urban-mobilijar doo iz Knića.

Podsetimo, procenjena vrednost ove nabavke bila je nešto više od 315 miliona dinara, a detaljnije o tome kako bi Pozorišni trg trebalo da izgleda nakon uređenja pogledajte u posebnom tekstu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.