NavMenu

OTP banka omogućila plaćanje putem Apple Pay-a

Izvor: eKapija Utorak, 21.07.2020. 15:08
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Denys Prykhodov/shutterstock.com)Ilustracija
OTP banka Srbija je od 21. jula 2020. godine, uz podršku kompanije Mastercard, omogućila klijentima da plaćaju putem Apple Pay-a. Klijenti OTP banke sada mogu da plate na prodajnom mestu bez razmene platne kartice ili gotovine sa prodavcem i bez dodirivanja POS terminala rukama.

Dovoljno je da klijent koji koristi iPhone ili Apple Watch prinese svoj prenosni uređaj POS terminalu i na taj način obavi beskontaktno plaćanje. Klijent može biti siguran da jedino on ima mogućnost plaćanja Apple Pay aplikacijom, jer svoj uređaj otključava ili biometrijskom autentifikacijom kao što su otisak prsta i prepoznavanje lica vlasnika, ili ukucavanjem svog koda za otključavanje uređaja.

- Sve što klijenti OTP banke treba da urade, je da u svom iPhone-u pokrenu aplikaciju Wallet, izaberu znak "+" i prate dalje korake za dodavanje Mastercard® kreditne ili debitne kartice. Čim korisnik doda svoju karticu na svoj iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac, odmah može da počne da koristi uslugu Apple Pay na svom uređaju. Pritom, korisnici će i dalje imati pristup svim promocijama i pogodnostima koje im i inače omogućavaju OTP banka ili Mastercard - saopštili su iz banke.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

A1 Srbija preuzima kompaniju Conexio Metro

Kompanija A1 Srbija je najavila preuzimanje 100% udela kompanije Conexio Metro. Zaključak transakcije zavisi od odobrenja relevantnih nadležnih organa. Ovim preuzimanjem A1 Srbija će steći 300 kilometara optičkih kablova, što će omogućiti pristup više od 42.000 domaćinstava, pretežno na Novom Beogradu, saopštavaju iz kompanije. Cilj A1 Srbije je da do 2025. godine počne sa pružanjem usluga na sopstvenoj optičkoj mreži, a ova

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.