NavMenu

Nove usluge "Telekoma Srbija" - mogućnost posedovanja više kartica sa istim brojem

Izvor: Blic Subota, 05.09.2009. 17:48
Komentari
Podeli

"Telekom Srbija" ponudio je nove pakete povoljnijeg telefoniranja u fiksnoj telefoniji, posebno za noćne razgovore i pozive prema mobilnim mrežama.

- Proširili smo broj zemalja koje mogu da se pozivaju po izuzetno niskim cenama preko naših InoCall vaučera, a uveli smo i InoCall Plus uslugu koja za dodatnih 99 dinara mesečne pretplate omogućava višestruko niže cene međunarodnog telefoniranja, uključujući i pozive prema mobilnim operaterima u inostranstvu- rekao je Branko Radujko, generalni direktor "Telekoma" u intervjuu za "Blic".

Sve atraktivnije je i IP Centrex rešenje, koje omogućava da se korisnikova interna telefonska mreža, lokali u firmi, poveže na svim lokacijama korisnika u jedinstvenu mrežu lokala. Tu je i Multiple Subscription, usluga koja korisnicima omogućava da poseduju više mobilnih kartica sa istim pretplatničkim brojem - jednu u telefonu, drugu u kolima itd.

- Pomenuo bih još uslugu Thin Clients koja omogućava korisnicima da svoj računar "hostuju" na serverima "Telekoma" a da kod sebe imaju samo uređaj za povezivanje, monitor, tastaturu i miša - dodao je Radujko.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.