NavMenu

Prodat hotel Beograd u Leskovcu - Gazde žele da mu vrate stari sjaj

Izvor: Jugmedia Utorak, 26.02.2019. 10:06
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/djphotographics)
Hotel Beograd, jedan od simbola Leskovca prodat je vlasnicima prodavnice posuđa "Stefaneli" i trgovine tehničkom robom Home centar "Vera", piše portal Jugmedia.

Ovi leskovački privrednici su uplatili avans i za nekoliko dana bi trebalo da uđu u posed, ali o cifri za koju su kupili hotel nisu želeli da govore.

Oni su pre četiri godine kupili i hotel Dubočicu u Leskovcu, a za njenu kupovinu izdvojili su tada 99 miliona dinara.

- Ono što je sigurno je da ćemo oživeti i jedan i drugi objekat. Biće to simboli Leskovca kao što su nekada bili. Za godinu do dve, kada sredimo Hotel Beograd, sijaće onim istim sjajem kao nekada - kaže Dragan Stanisavljević, direktor i vlasnik firme Home Centar "Vera".

Hotel Beograd, jedan od simbola Leskovca, je bio vlasništvo HUP Balkan, odnosno BBC Investa iz Beograda. On ga je napustio godinu dana posle privatizacije, pa je on više od 10 godina stecište narkomana.

Dva puta je nekadašnji simbol Leskovca goreo u požaru, kada je uništeno 600 m2 u prizemlju, odnosno, bivša velika i mala sala, kuhinja i ostali prostor.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Vesti

Kako "očistiti" vazduh u glavnom gradu - Može li Beograd da sledi primer Varšave

Da se Beograd, zajedno sa Sarajevom, Skopljem i još nekim gradovima Zapadnog Balkana često nalazi na vrhu liste po aerozagađenju to više nije nikakva novost - Beograd je čas prvi, čas treći, čas 17. na ovoj listi, ali da je u prvih 20 gradova sveta često, to znaju svi koji redovnije prate Air quality izveštaje. Međutim, i jedan od gradova u Evropskoj uniji je takođe do ove sezone jesen/zima često bio u vrhu ove liste, ali nakon

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.