NavMenu

Kamion Importer iz Doboj Juga zastupnik Ford Trucks vozila za BiH

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.02.2019. 10:45
Komentari
Podeli
Kompanija Kamion Importer iz Doboj Juga biće generalni zastupnik za Ford Trucks vozila za BiH, rezultat je potpisanog ugovora sa kompanijom Ford Otosan.

Lari Host, regionalni direktor prodaje Ford Trucks vozila, iskazao je svoje verovanje da će se Fordovi kamioni, svojom izdržljivošću i širokom paletom mogućih nadogradnji, vrlo brzo odomaćiti kod kupaca na tržištu BiH. Istovremeno, istakao je, niska potrošnja i velika izdržljivost, uz moderan dizajn kamiona, doprinose atraktivnosti vozila, što potvrđuje i zadovoljstvo postojećih kupaca. Upravo iz tih razloga, Host očekuje da rezultat neće izostati ni na našem tržištu. Očekivani srednjoročni plan prodaje je, navodi, oko 10% tržišta novih kamiona, prenosi Business Magazine.

Direktor kompanije Kamion Importer Mirza Alićajić je, s druge strane, istakao kako je tržište naše zemlje spremno za dolazak ovog milijarderskog giganta.

- Za kupce Ford Trucks kamiona, u mogućnosti smo ponuditi kompletnu uslugu u segmentu prodaje, ali i postprodaje, i to u novom modernom centru u Tuzli, u industrijskoj zoni Lukavac. Trenutno su u toku i radovi na prvom velikom prodajno-servisnom centru, koji se, po najnovijim Ford Trucks standardima, gradi u Tuzli. Centar će početi da radi u junu ove godine, a osiguravaće sve potrebne delove i usluge održavanja komercijalnih vozila po najvišim standardima struke - dodao je Alićajić.


Premijerno je predstavljena i perjanica 60 godina duge tradicije proizvodnje kamiona u Fordovoj tvornici Ford F-MAX koji predstavlja vrhunac kamionskog tehnološkog razvoja današnjice. Osim snage motora od 500 KS, lakoće upravljanja i niske potrošnje, ovaj kamion je pomakao i standarde udobnosti u vožnji. To je potvrdio i međunarodni žiri novinara koji je ovom modelu, na najvećem sajmu komercijalnih vozila IAA u Hanoveru, dodelio prestižnu nagradu najboljeg kamiona 2019. godine.

Osim nagrađivanog modela Ford Trucks F-MAX 500 KS, svim zainteresiranim kupcima, za test vožnju je dostupan i tegljač 1848T s kiperskom hidraulikom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.