Izvor: eKapija | Utorak, 11.12.2018.| 14:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konferencija o bezbednosti aerodroma ASCE 19. i 20. decembra u Beogradu

Tango Six Events, deo Tango Six Grupe, najavljuje konferenciju Airport Security Convention and Exhibition (ASCE) koja će biti održana 19. i 20. decembra 2018. godine u hotelu Hilton u Beogradu.

ASCE je, kako su saopštili organizatori, prva konferencija o bezbednosti aerodroma ove veličine u Srbiji i Jugoistočnoj Evropi, koja za cilj ima da okupi regionalne aerodrome, proizvođače i kompanije iz domena bezbednosti aerodroma kako bi predstavili svoje planove, proizvode, razvojne strategije i kako bi se stvorila platforma za diskusiju o ovom bitnom segmentu industrije.

Konferenciju čine panel diskusije i prezentacije u kojima će učestvovati rukovodioci najvišeg ranga koji predstavljaju regionalne aerodrome, kompanije koje posluju u domenu bezbednosti aerodroma, ali i proizvođače bezbednosnih proizvoda i softvera. Više od 300 delegata iskoristiće ovaj forum da pomere granice saradnje, inovacije i razvoja biznisa u regiji Jugoistočne Evrope. Takođe, ispred glavne konferencijske sale biće postavljen izložbeni prostor sa štandovima sponzora gde će svi zaintresovani biti u prilici da se bliže upoznaju sa njihovim specifičnim delatnostima.

Prvu ASCE konferenciju organizuje Tango Six Events uz podršku Aerodroma Nikola Tesla kao generalnog pokrovitelja.

Tango Six Events je kompanija sa bogatim portfoliom događaja u avio-industriji, među kojima je i Vazduhoplovni Samit Jugoistočne Evrope (SEAS), koji se održava na svake dve godine. SEAS 2018 okupio je više od 700 predstavnika industrije iz 50 zemalja i 120 kompanija u martu 2018. godine, što ga čini najvećim događajem ove tematike u regionu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.