NavMenu

Wizz Air nudi jednonedeljni popust od 10% na rezervacije grupnih karata na letovima iz Beograda i Niša

Izvor: Tangosix Petak, 16.11.2018. 09:38
Komentari
Podeli
Kompanija Wizz Air u narednih nedelju dana nudi popust od 10% na grupe od 11 i više osoba za sve letove koji su u opticaju tokom zimske sezone, saopštio je taj avio-prevoznik.

Kako se navodi, putnici svoje rezervisane karte u periodu od nedelju dana mogu iskoristiti na svim letovima iz Beograda i Niša koji su u ponudi u trajanju cele zimske sezone:

– Popust od 10% se odnosi na avionske karte za grupe, uključujući takse i obavezne troškove, bez administrativne takse. Popust važi u periodu od 15 do 22 časova (po centralnoevropskom vremenu) od 15. do 22. novembra 2018. godine i odnosi se na rezervacije putem sajta wizzair.com za grupe od 11 do 55 osoba, koje ne ispunjavaju kriterijume studentske ili seniorske grupe.

Popust se ne odnosi na rezervacije gde se cena avio-karte ne pojavljuje automatski već putnik treba da je zatraži. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti okončana do 31. marta 2019. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.