NavMenu

Destilerija Zarić i ove godine predstavila svoje rakije na sajmu u Dizeldorfu

Izvor: eKapija Utorak, 15.05.2018. 13:53
Komentari
Podeli
Destilerija Zarić iz Kosjerića učestvovala je i ove godine, treći put zaredom, na sajmu vina i destilata Prowein 2018 u Dizeldorfu.

Najveće interesovanje za proizvode ove destilerije pokazali su distributeri iz Francuske, Holandije, Poljske, Slovačke i afričkih zemalja, saopšteno je iz Destilerije Zarić.

Zahvaljujući kompaniji V Invest LTD, zvaničnom distribureru za teritoriju Nemačke, sve rakije Destilerije Zarić se već prodaju i služe u najprestižnijim marketima, hotelima i restoranima u Berlinu, Frankfurtu, Dizeldorfu, Minhenu, kao i u ostalim krajevima ove zemlje.

Posetioci štanda su imali prilike da degustiraju sve rakije, a poseban utisak ostavile su Nostalgija, rakija od kruške, Magija, rakija od kajsije, i Opsesija, rakija od maline.

Inače, sajam u Dizeldorfu smatra se najprofesionalnijim te vrste i na njemu je ove godine učestvovalo više od 6.500 izlagača.

Sajam je za tri dana posetilo više od 60.000 posetilaca – kupaca i distributera sa svih kontinenata. Posetioci su, prema zvaničnoj statistici, uglavnom bili specijalizovani trgovci vinima i destilatima, hotelijeri, i ljudi koji se bave gastronomijom, dodaje se u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Cena izgradnje Tiršove 2 porasla na 141,6 mil EUR - Ugovor dodeljen konzorcijumu 10 firmi

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je odluku o dodeli ugovora za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 grupi ponuđača koja se i jedina javila na prethodni tender, a vrednost dodeljenog ugovora je 141 mil EUR sa PDV-om (16,6 milijardi dinara). Konzorcijum firmi SMB Gradnja, W.D. Concord West, Telegroup, MPP Jedinstvo ad Sevojno, A.R.J Technology, DBS, Elektrozapad, Ipon Sistem, Premer Savković i PP Inženjering Stojanović je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.