Izvor: eKapija | Utorak, 15.05.2018.| 13:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Destilerija Zarić i ove godine predstavila svoje rakije na sajmu u Dizeldorfu

Destilerija Zarić iz Kosjerića učestvovala je i ove godine, treći put zaredom, na sajmu vina i destilata Prowein 2018 u Dizeldorfu.

Najveće interesovanje za proizvode ove destilerije pokazali su distributeri iz Francuske, Holandije, Poljske, Slovačke i afričkih zemalja, saopšteno je iz Destilerije Zarić.

Zahvaljujući kompaniji V Invest LTD, zvaničnom distribureru za teritoriju Nemačke, sve rakije Destilerije Zarić se već prodaju i služe u najprestižnijim marketima, hotelima i restoranima u Berlinu, Frankfurtu, Dizeldorfu, Minhenu, kao i u ostalim krajevima ove zemlje.

Posetioci štanda su imali prilike da degustiraju sve rakije, a poseban utisak ostavile su Nostalgija, rakija od kruške, Magija, rakija od kajsije, i Opsesija, rakija od maline.

Inače, sajam u Dizeldorfu smatra se najprofesionalnijim te vrste i na njemu je ove godine učestvovalo više od 6.500 izlagača.

Sajam je za tri dana posetilo više od 60.000 posetilaca – kupaca i distributera sa svih kontinenata. Posetioci su, prema zvaničnoj statistici, uglavnom bili specijalizovani trgovci vinima i destilatima, hotelijeri, i ljudi koji se bave gastronomijom, dodaje se u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.