NavMenu

PKS i RAS podržavaju razvoj franšizinga u Srbiji - Srpske firme na sajmu Franchise Expo u Parizu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.03.2018. 15:23
Komentari
Podeli
(Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)
Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS) organizovale su nastup srpske privrede na 37. međunarodnom sajmu franšizinga Franchise Expo u Parizu, koji se održava od 25. do 28. marta.

Srbija drugu godinu zaredom ima svoje predstavnike na ovoj prestižnoj manifestaciji na kojoj će biti organizovana i zvanična prezentacija srpske privrede, bilateralni razgovori sa potencijalnim partnerima, kao i sastanci sa predstavnicima međunarodnih asocijacija za franšizing.

Kako je saopštila PKS, Franchise Expo predstavlja najveći evropski skup posvećen preduzetništvu, uspostavljanju i širenju poslovnih kontakata, a odlična je prilika za firme iz Srbije da predstave svoju ponudu i upoznaju se sa inovativnim poslovnim idejama i savremenim trendovima razvoja franšiznog poslovanja.

Na sajmu učestvuje više od 560 izlagača, od kojih 140 prvi put izlaže na Franchise Expo. Biće održano više od 150 radionica i edukacija tokom četiri dana trajanja sajma, kao i besplatan konsalting svetski poznatih stručnjaka za franšizing.


PKS navodi i da duže od decenije realizuje veliki broj aktivnosti na podizanju svesti preduzetnika o prednostima i potencijalu franšiznog poslovanja.

Komora organizuje seminare, edukativne radionice, konferencije, nacionalne sajmove, pruža besplatne konsultacije i pravnu pomoć, a veoma je aktivna i na polju jačanja međunarodne saradnje sa ciljem veće prepoznatljivosti srpskih brednova i prodaje poslovnih koncepata u inostranstvu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.