NavMenu

Kao što smo već navikli – izuzetno dinamičan i bogat Prateći program Međunarodnog sajma energetike ENERGETIKA 2008 u Beogradu

Izvor: eKapija Petak, 07.11.2008. 10:36
Komentari
Podeli

Kao što je i najavljeno, četvrti Međunarodni sajam energetike, ENERGETIKA 2008, će se održati u periodu od 26 - 28. novembra 2008. na Beogradskom sajmu, a nekoliko stitina izlagača će se predstaviti u prestižnoj Hali 1 Sajma.

Kao i prethodnih godina, izlagački deo će upotpuniti izuzetno bogat Prateći stručni program sastavljen od konferencija, okruglih stolova i aktuelnih prezentacija od kojih ćemo spomenuti samo neke:

- Press konferencija i prezentacija NIS-a

- Press konferencija i prezentacija Srbijagasa: Aktuelne teme iz oblasti gasa i gasne privrede

- Konferencija o energetskoj efikasnosti u zgradarstvu i obnovljivi izvori energije,

a na osnovu Memoranduma o razumevanju potpisanog između Agencije za energetsku efikasnost Republike Srbije i Privredne komore Srbije s jedne strane i Prevredne komore Federacije Bosne i Hercegovine s druge strane, biće utvrđeno šta je do sada urađeno i definisaće se budući strateški pravci saradnje.

Na sajmu će biti obeležen i važan jubilej - proslava 55. godina osnivanja i uspešnog rada kompanije Prva Petoletka iz Trstenika.

Među brojnim događanjima, očekuje se veliko interesovanje za prezentacije firmi F.A.A.S - Rusija, CHUCHU - Francuska, Knauf Insulation i dr.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.