NavMenu

Sajam voda od 15. do 17. novembra u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 13.11.2017. 14:46
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Nomad_Soul/shutterstock.com)Ilustracija
Deveti Sajam voda, koji će na jednom mestu okupiti proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava, kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu, biće održan od 15. do 17. novembra u hali Belexpocentra u Beogradu.

U okviru konferencijskih sala hotela Holiday Inn, paralelno sa održavanjem sajma biće organizovan i Forum voda 2017.

Forum će se, između ostalog, baviti modernizacijom sektora voda i preduzeća vodovoda i kanalizacije u Srbiji, zatim trendovima u održivom rešavanju snabdevanja vodom i kanalisanja naselja i velikih gradova i optimalnim pristupima u finansiranju, izgradnji i upravljanju postrojenjima za prečišćavanje otpadnih voda. Neke od tema biće i standardizacija, tehnička pravila za snabdevanje vodom i otpadne vode, energetska efikasnost i pristupi u održavanju mreža i postrojenja.


O ovim i drugim aktuelnim pitanjima svoje stavove izneće ugledni eksperti, a o mogućim rešenjima diskutovaće sa stručnjacima iz sektora voda, predstavnicima proizvođača opreme i materijala, industrije, fakulteta i istraživačkih instituta...

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Cena izgradnje Tiršove 2 porasla na 141,6 mil EUR - Ugovor dodeljen konzorcijumu 10 firmi

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je odluku o dodeli ugovora za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2 grupi ponuđača koja se i jedina javila na prethodni tender, a vrednost dodeljenog ugovora je 141 mil EUR sa PDV-om (16,6 milijardi dinara). Konzorcijum firmi SMB Gradnja, W.D. Concord West, Telegroup, MPP Jedinstvo ad Sevojno, A.R.J Technology, DBS, Elektrozapad, Ipon Sistem, Premer Savković i PP Inženjering Stojanović je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.