Izvor: eKapija | Ponedeljak, 13.11.2017.| 14:46

Sajam voda od 15. do 17. novembra u Beogradu

Ilustracija (Foto: Nomad_Soul/shutterstock.com)
Deveti Sajam voda, koji će na jednom mestu okupiti proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javnih komunalnih preduzeća, ministarstava, kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu, biće održan od 15. do 17. novembra u hali Belexpocentra u Beogradu.

U okviru konferencijskih sala hotela Holiday Inn, paralelno sa održavanjem sajma biće organizovan i Forum voda 2017.

Forum će se, između ostalog, baviti modernizacijom sektora voda i preduzeća vodovoda i kanalizacije u Srbiji, zatim trendovima u održivom rešavanju snabdevanja vodom i kanalisanja naselja i velikih gradova i optimalnim pristupima u finansiranju, izgradnji i upravljanju postrojenjima za prečišćavanje otpadnih voda. Neke od tema biće i standardizacija, tehnička pravila za snabdevanje vodom i otpadne vode, energetska efikasnost i pristupi u održavanju mreža i postrojenja.

O ovim i drugim aktuelnim pitanjima svoje stavove izneće ugledni eksperti, a o mogućim rešenjima diskutovaće sa stručnjacima iz sektora voda, predstavnicima proizvođača opreme i materijala, industrije, fakulteta i istraživačkih instituta...

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.