NavMenu

Na prodaju B23 Office park - Novobeogradski kompleks sa helidromom traži novog vlasnika

Izvor: eKapija Sreda, 20.09.2017. 15:57
Komentari
Podeli
Najavljivano je da će objekat biti izgrađen za godinu dana, ali je, nakon što je veći deo posla završen, projekat stao (Foto: Aleksandar Parezanović)Najavljivano je da će objekat biti izgrađen za godinu dana, ali je, nakon što je veći deo posla završen, projekat stao
Čuvena zgrada sa helidromom na krovu, na uglu ulica Antifašističke borbe (ranije Proleterske solidarnost)i i Arsenija Čarnojevića u Novom Beogradu, poznata i kao B23 Office park, traži novog vlasnika.

Stečajni upravnik Beta-23 d.o.o. oglasio je prodaju tog preduzeća kao pravnog lica. Imovinu Beta-23 čine pomenuta poslovna zgrada (u izgradnji), pripadajuća oprema i zalihe, kao i potraživanja, prema elaboratu o proceni imovine.

Preduzeće Beta-23, prema podacima APR-a, u stopostotnom je vlasništvu Verano Motors Beograd u stečaju.

Podsetimo, ambiciozno zamišljeno zdanje u Novom Beogradu, čiju je izgradnju investitor - Verano, pokrenuo još 2008, već godinama stoji prazno i nezavršeno. Prošle jeseni objavljeno je "da se ne zna koja je sudbina projekta", a ranije su se pojavljivale informacije da je u planu prodaja celog kompleksa.


Kako je sve izgledalo na početku i kako je kompleks zamišljen, pročitajte OVDE.

Kako je navedeno u današnjem oglasu stečajnog upravnika, početna cena stečajnog dužnika kao pravnog lica iznosi 26,475 mil EUR. Javno nadmetanje zakazano je za 23. oktobar, u 14 časova, u prostorijama banke Intesa u Ulici Milentija Popovića 76 u Novom Beogradu.

Više detalja o uslovima i načinu kupovine pogledajte na ovom linku.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.