NavMenu

Jubilarni 20. Dečiji sajam od 6. do 8. oktobra

Izvor: eKapija Utorak, 19.09.2017. 13:38
Komentari
Podeli
Sa jednog od prethodnih sajmovaSa jednog od prethodnih sajmova
Polimark Dečiji sajam proslaviće svoj jubilarni dvadeseti rođendan u hali 3 Beogradskog sajma, od 6. do 8. oktobra. Ulaz je besplatan, a posetioci će tokom tri dana moći da uživaju u edukativno-zabavnom programu.

Kako navode organizatori, na manifestaciji će se, pored Tatami poligona borilačkih veština, predstaviti i Sportska akademija Senjak, koja će u okviru svog štanda postaviti motorički i poligon za korektivnu gimnastiku, gde će deca moći da vežbaju.

Na štandovima izlagača roditelji će moći da dobiju informacije o velikom broju brendova i novih proizvoda namenjenih kako deci, tako i čitavoj porodici. Izlagači su za posetioce pripremili i specijalne sajamske popuste. Dok roditelji uživaju u razgledanju i kupovini poznatih dečijih brendova, mališani se najviše raduju druženju sa svojim vršnjacima.

Veliko interesovanje kod dece izazivaju nagradne igre i kreativne igraonice, zatim ogromna igraonica i druženje sa klovnovima i njihovim omiljenim likovima iz crtanih filmova. Kao i svake godine, sa najmlađima će se, pored Sportskog saveza Srbije, družiti i žandarmerija, saobraćajna policija i vatrogasna brigada.


U svakoj ulici na Dečijem sajmu, u okviru štandova smeštene su razne vrste aktivacija za najmlađe, kreativne radionice i likovni kutak. Veliki broj kulturnih i obrazovnih institucija, kao i dečijih ustanova, podržalo je jednu od najvećih dečijih manifestacija u regionu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.