Izvor: eKapija | Ponedeljak, 04.09.2017.| 13:24
Izdvojite članak Odštampajte vest

Uređenje enterijera - Novi Tematski bilten 3. oktobra na eKapiji

Dobar enterijer mora pomiriti funkcionalnost, lepotu i udobnost. Takođe, ne treba praviti bilo kakav kompromis sa kvalitetom izrade i kvalitetom materijala i elemenata. I sve to uklopiti u određeni budžet. Kako to postići? Na to pitanje ćemo odgovoriti novim Tematskim biltenom "Enterijer - Brzo i jednostavno do kvalitetnog i udobnog prostora".

Uređenje enterijera u nekoliko koraka - obezbeđivanje finansija, projekat, izbor materijala, opreme, nameštaja i dekoracije, izvođački radovi i na kraju osiguranje. Izgleda jednostavno, a da li je zaista tako?

U novom tematskom biltenu ćemo predstaviti ideje, trendove, rešenja za uređenje enterijera. Zatim ćemo pomoći u odabiru materijala i opreme - osvetljenje, kućna automatika, boje, nameštaj, kućni aparati, podovi, tekstil, građevinska stolarija, izolacija, keramika, oprema za grejanje i hlađenje, vodovodne i ostale instalacije…

Razgovaraćemo sa svim relevantnim sagovornicima iz ove oblasti, od kojih ćemo potražiti odgovore na pitanja: Kako najefikasnije renovirati stambeni i poslovni prostor? O čemu voditi računa kada je opremanje kancelarija u pitanju? Kako maksimalno iskoristiti prostor? Kako odabrati odgovarajuće materijale? Kako finansirati radove i opremanje? Kako osigurati poslovni i stambeni prostor?

Tematski bilten "Enterijer - Brzo i jednostavno do kvalitetnog i udobnog prostora" je idealno mesto da preporučite vašu firmu, usluge ili proizvode koji mogu doprineti kvalitetnom uređenju prostora.

Pozivamo vas da nam se pridružite. Pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com ukoliko želite da budete deo našeg Tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše predloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Izdanja ranijih Tematskih biltena pročitajte OVDE.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.