NavMenu

Novosadski sajam nagradio proizvođače vina i rakija industrijskog tipa proizvodnje - "Navipu" Veliki šampionski pehar

Izvor: eKapija Ponedeljak, 05.05.2008. 14:02
Komentari
Podeli

Komisija Novosadskog sajma za ocenjivanje kvaliteta vina i jakih alkoholnih pića industrijskog tipa proizvodnje odlučila je da Veliki šampionski pehar, kao učesnik u ocenjivanju obe kategorije, dobije "Navip" iz Zemuna, za širok asortiman i kvalitet vina i jakih alkoholnih pića. Srebrnim šampionskim peharom nagrađena je firma "Vino Župa" iz Aleksandrovca za asortiman i kvalitet vina i jakih alkoholnih pića, a Pehar Novosadskog sajma dobilo je preduzeće "Vršački vinogradi" za asortiman i kvalitet vina i jakih alkoholnih pića.

Veliki šampionski pehar za asortiman i kvalitet voćnih rakija dobilo je "Porečje" iz Vučja . U konkurenciji vina to priznanje poneo je crnogorski "13. jul - Plantaže" iz Podgorice za visok kvalitet belih, crvenih i penušavih vina.

Srebrnim šampionskim peharom nagrađen je "Prokupac" iz Prokuplja za vrhunski kvalitet jakih alkoholnih pića, dok je istim priznanjem u konkurenciji vina nagrađeno beogradsko "Kutjevo - Brič" za visok kvalitet belih vina.

Pehar Novosadskog sajma poneo je i "Beograd", za kvalitet jakih alkoholnih pića. U kategoriji vina Peharom Novosadskog sajma nagrađeni su makedonska Vinarska vizba "Tikveš" iz Skoplja za kvalitet belih i crvenih vina i "Rubin", za vrhunski kvalitet belih i crvenih vina.

Komisija za ocenjivanje kvaliteta vina industrijske proizvodnje odlučila je da Poveljom za kvalitet nagradi slovenačke "Vinakoper", "Agroindustriju Vipava 1894" i "Vinakras" za kvalitet vina.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Gradiće se regionalni fudbalski centri u Novom Sadu i Nišu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (IO FSS) doneo je odluku o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Novom Sadu i Nišu. Kako je saopštio FSS, u Sportskom centru u Staroj Pazovi održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao potpredsednik Saveza Branislav Nedimović i na kojoj je doneta odluka o izgradnji regionalnih fudbalskih centara u Novom Sadu i Nišu, projekata koji će, kako navode u FSS, biti od kapitalne važnosti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.