NavMenu

Albo osvojio nagradu za najlepši i najposećeniji štand na sajmu zaštite Expo 112

Izvor: eKapija Petak, 18.11.2016. 10:27
Komentari
Podeli
Tradicionalno, kompanija Albo izlagala je na 40. Međunarodnom sajmu prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu – 112 Expo, koji je održan od 11. do 14. oktobra 2016. godine u hali 4 Beogradskog sajma.

Ponosni smo da nas je organizator manifestacije proglasio za najlepši i najposećeniji štand na ovogodišnjem sajmu, kažu u ovoj kompaniji.

- Kao najveći izlagač, ove godine smo otišli korak dalje od statičnih sajamskih izložbi i organizovali interaktivne demonstracije na našem štandu. Imali smo demonstracije otpornosti različitih rukavica na probijanje, prosecanje, klizanje i fizičke udare, kao i demonstraciju protivkliznosti čizama i traka, kao i praktičnu primenu upijača nafte i masnoća. Najveću atrakciju činila je demonstracija izdržljivosti šlemova koju smo sprovodili pomoću posebno konstruisane naprave, koja sporovodi kuglu mase 5 kilograma sa visine od 3 metra na šlem.

Kako navode u kompaniji, demonstracije su bile prilagođene različitim uzrastima i nivoima znanja o ličnoj zaštitnoj opremi i zaštiti na radnom mestu, pa su imali kratko predavanje, demonstraciju i takmičanje za najmlađe osnovce, ali i diskusije sa vrhunskim stručnjacima i profesorima iz oblasti bezbednosti na radu.

Osim poklona za posetioce, Albo je pripremio posebne nagrade za pobednike studentskog takmičenja. Takmičenje je organizovao Beogradski sajam, za sve fakultete i visoke škole u Srbiji koje se bave oblašću zaštite na radu, a prvoplasirani su osim robnih nagrada dobili i mogućnost da dođu na dvonedeljnu praksu sa mentorstvom u kompaniji Albo.


- Na ovaj način Albo se trudi da pomogne mladima da uđu na tržište rada i steknu iskustvo u praksi već u toku studija i time upotpune svoja znanja - ističu u ovoj kompaniji.

- Priznanja, nagrade i ovakav uspeh na sajmu 112 Expo rezultat su naših napora da pratimo svetske trendove i implementiramo novitete u okvirima društveno odgovornog poslovanja i ulaganja u ljude – naše zaposlene, ali i studente i stručnjake sa kojima sarađujemo.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.05.2024.  |  Industrija

Bankrotirao popularni srpski brend

Popularni brend Ivica i Majica danas je na svojoj zvaničnoj stranici na fejsbuku objavio bankrot. Na svojim društvenima mrežama oni su podelili video u kojem su napisali da je došlo do kraja njihovog poslovanja. "Kraj jedne bajke" stoji u opisu ovog videa. Radnja koja se nalazi u centru grada oblepljena je natpisom na kom piše bankrot. Vladimir Nićiforović, vlasnik ove kompanije za Blic Biznis kratko je prokomentarisao da je najveći

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.