NavMenu

"To sam ja" - nova kampanja "NIKE Women"

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.03.2008. 12:39
Komentari
Podeli

"NIKE Women" pokrenuo je novu kampanju "To sam ja". Ovogodišnja "Nike Women" kampanja želi da podstakne i inspiriše sve mlade žene da se bave sportom.

Evropska kampanja pod nazivom "Here I am" ili "To sam ja" počela je u februaru 2008. Ima za cilj da pošalje poruku svim ženama da se bave sportom, jer će biti i fizički i mentalno jače.

U širenju svoje poruke "NIKE" ima podršku mladih žena koje se uspešno bave spotrom. Grupa mladih uspešnih srpskih sportistkinja, koju čine košarkašica Nataša Vukoje, teniserka Doroteja Erić, Milica Stjepanović - skokovi u vodu toranj 10m i Tijana Prendović - show dance, zvanične su ambasadorke Nike Women za Srbiju.

One su danas (13. mart 2008. godine) u Knez Mihailovoj ulici predstavile novu kolekciju, javno se fotografisale za kampanju i prenele glavne poruke ove kampanje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.05.2024.  |  Industrija, Građevina

Posle dve godine ponovo raspisan tender za projektovanje i gradnju prve faze prečistača otpadnih voda u Krnjači

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspiala je novi tender za projektovanje i gradnju prve faze postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Krnjači. Ovo je treći put da se traži izvođač radova za izgradnju fabrike za tretman otpadnih voda za naselja na levoj obali Dunava u Beogradu. Prethodni tenderski postupci, iz maja 2022. i novembra 2021. su obustavljeni. Posao finansira Evropska investiciona banka, u okviru

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.