NavMenu

Kako izabrati štampač koji odgovara vašim potrebama?

Izvor: eKapija Sreda, 14.09.2016. 10:54
Komentari
Podeli
Kompanija Osa Računarski inženjering, kao predstavnik Canon brenda za PRO print i široki format, zajedno sa kompanijom Canon biće 28. septembra 2016. u Beogradu domaćin 38. međunarodnog sajma grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima.

- U godini održavanja jednog od najznačajnijih sajmova grafičke industrije DRUPA, u Dizeldorfu, na kome je kompanija Canon bila jedan od najzapaženijih učesnika, odlučili smo da pokušamo da prenesemo naše utiske sa jednog reprezentativnog svetskog sajma - kažu u kompaniji Osa Računarski inženjering.

Iako će biti prikazan samo jedan deo najvećeg portfolija digitalnih mašina za štampu na svetu, u iz kompanije Osa garantuju da će svako moći da pronađe nešto za svoje potrebe i svoje poslovanje.

- Posetioci koji nisu imali prilike da posete DRUPA imaće priliku da na našem Canon štandu osete deo atmosfere i ponude sa ovog sajma. Predstavićemo, na do sada najreprezentativniji način, deo Canon portfolija namenjen za profesionalnu upotrebu i visoko sofisticiranu štampu u CAD i FOTO okruženjima. Prikazaćemo mašine za produkcionu LASERSKU štampu, kao što su imageRUNNER ADVANCE 85XX PRO (c/b štampa 85-105 str/min, kopiranje i kolor scan).


Takođe, predstaviće i kolornu lasersku mašinu sa najkvalitetnijim otiskom do sada imagePRESS C700.

Iz kompanije Osa Računarski inženjering najavljuju o da će prezentovati InkJet sisteme kako za CAD okruženje - image PROGRAF iPF770 i iPF830, tako i, novu FOTO seriju image PROGRAF iPF 2000/4000 PRO (12-bojni sistemi sa COLOR optimizerom) i produkcionu 8-mo bojnu mašinu od širine 60".

- Ovoga puta imaćete priliku da vidite i Océ portfolio C/B TDS Lasersku mašinu za štampu, kopiranje i skeniranje tehničke dokumetacije, kao i KOLOR mašinu koja koristi jedinstvenu Océ tehnologiju čvrstog tonera u kuglicama (Toner perl) - kažu u Osi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

20.05.2024.  |  Industrija

Bankrotirao popularni srpski brend

Popularni brend Ivica i Majica danas je na svojoj zvaničnoj stranici na fejsbuku objavio bankrot. Na svojim društvenima mrežama oni su podelili video u kojem su napisali da je došlo do kraja njihovog poslovanja. "Kraj jedne bajke" stoji u opisu ovog videa. Radnja koja se nalazi u centru grada oblepljena je natpisom na kom piše bankrot. Vladimir Nićiforović, vlasnik ove kompanije za Blic Biznis kratko je prokomentarisao da je najveći

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.