NavMenu

"CineStar" u julu otvara najveći bioskop u Vojvodini

Izvor: eKapija Utorak, 28.06.2016. 07:47
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: d13/shutterstock.com)Ilustracija
Prva 4DX bioskopska sala u Srbiji, biće otvorena sredinom jula u novosadskom centru Big, u sklopu novog "CineStar" bioskopa - najvećeg u Vojvodini.

Multipleks, koji će uskoro svoja vrata otvoriti za sve ljubitelje filma, treći je i ujedno najambiciozniji projekat u našoj zemlji kompanije "Blitz CineStar" - najvećeg i najposećenijeg lanca bioskopa u regionu. Sa čak 10 dvorana i nešto manje od 1.400 mesta za sedenje, ovo velelepno zdanje prostiraće se na više od 5.000 kvadratnih metara, u zasebnoj zgradi centra Big.

- "CineStar" u Srbiju donosi potpuno nov bioskopski 4DX format, koji za ljubitelje sedme umetnosti znači nesvakidašnji i intenzivan filmski doživljaj. Pokretna sedišta savršeno simuliraju adrenalinsku brzu vožnju, kretanje kroz svemir, letenje ili plivanje... Snažni naleti vetra, vode, mehurića, magle, kišne oluje, munje i posebni mirisi - poput kafe, baruta, zapaljenih guma, gledaocima omogućavaju da zaista prožive slike sa bioskopskog platna i zaista budu deo filma, kako i slogan glasi. 4DX dvorana opremljena je Barko laserskim projektorom najnovije generacije, inače jedinog na teritoriji cele bivše Jugoslavije, koji ostvaruje bolji kontrast slike. To je od ključnog značaja za današnji digitalni bioskop, pogotovo kada se radi o 3D filmovima - rekao je Zoran Savić, direktor "Blitz CineStar" za Srbiju.


Pored bioskopskih dvorana, novosadski multipleks imaće dva specijalno dizajnirana CineStar kafića s terasom i atmosferom lounge bara, dve prostrane i moderno opremljene igraonice, odnosno rođendaonice sa Play Station konzolama.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.