NavMenu

(Biznis) Prvi bal srpskih menadžera

Izvor: Biznis Subota, 01.12.2007. 17:20
Komentari
Podeli

Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizovala je 27.11.2007 u beogradskom hotelu ”Hyatt” prvi humanitarni bal, kojem je prisustvovalo 230 zvanica. Tako su na najlepši način obeležili prvu godišnjicu rada.

Prikupljena sredstva, 15.000 evra, biće uručena Udruženjima studenata sa hendikepom u Kragujevcu i u Beogradu. Novac je obezbeđen kupovinom ulaznica, humanitarnom lutrijom, a bila je održana i aukcija starih arhivskih vina.

(potpredsednik vlade Božidar Đelić sa prof. Draganom Đuričinom)

Jaki u zajedništvu
Bal je bio prilika da mnogobrojni članovi asocijacije i gosti iz kulturnog i javnog života zajedno proslave i prijem SAM-a u Evropsku konfederaciju menadžera (CEC) pre šest meseci.

Voditelji programa bili su Branka Nevistić i Dragan Nikolić, a među zvanicama su bili Božidar Đelić, potpredsednik Vlade Republike Srbije, Dragan Đilas, ministar bez portfelja zadužen za Nacionalni investicioni plan, Milan Parivodić, savetnik predsednika Vlade, Toplica Spasojević (ITM), Tanja Tadić, supruga predsednika Srbije Borisa Tadić a, Milan Janković (PKB), Ana Bovan, Jovan Šijan, Vida Uzelac, Ivan Tasovac, Dragana Ognjenović, Jadranka Jovanović, Dragan Džajić, Žarko Zečević i drugi.

(Tatjana Tadić i Dragan Đilas)

- Podižem ovu čašu u čast uspešne godine Srpske asocijacije menadžera, svih njenih aktivnih članova koji su se posvetili izgradnji ovog udruženja. Želim da svi mi ovde prisutni zajedno stvaramo privredno, akademski, sportski, kulturno i ekonomski jaku Srbiju. Nazdravljam u čast svih koji svojim uspehom tome doprinose! Nazdravlje - rekao je Slobodan Vučićević, domaćin ove večeri i predsednik SAM-a.

(Toplica Spasojević, Dragan Đilas i Milan Parivodić)

Uz koju kapljicu skupocenog vina, razgovaralo se i o daljim aktivnostima organizacije koja okuplja uspešne poslovne ljude. SAM očekuje značajniju saradnju sa Udruženjem korporativnih direktora Srbije, sa Privrednom komorom Beograda i Privrednom komorom Srbije.

Govoreći o onima kojima je namenjena vredna donacija koju su obezbedili učesnici bala, Vučićević je rekao: - Želja SAM-a je da hendikepiranim mladim ljudima bude omogućeno što lakše uključivanje u svakodnevni život i poslovno okruženje.

(Slobodan Vučićević sa potpredsednicama - Anom Bovan i Jelenom Galić)


Muzika i vino
Tematski, prvi bal menadžera bio je posvećen fenomenu uspeha, njegovim vrednostima i postulatima. Zvanice su uživale u bogatom programu. Pored ambijenta i elegantnih zvanica, atmosferu je još prijatnijom učinio orkestar Jovana Maljokovića.

Srpska asocijacija menadžera broji 200 članova. Njeni članovi žele da ovakav bal postane redovna manifestacija, koja će jednom godišnje okupljati uspešne pojedince i kompanije koje gaje visok osećaj za zajednicu i društvo u kojem žive i rade.

(Aleksandar Boričič i Dragan Džajić)

- Što je više menadžera u jednoj državi, to je njena ekonomija jača i konkurentnija - naglasio je Slobodan Vuči ćević. Biti menadžer podrazumeva određeni način života i gledanja na život. Njegov posao je upravljanje kapitalom, a težnja svakog menadžera je
domaćinsko upravljanje kapitalom ili corporate governance.

Bal menadžera uveličao je svojim prisutvom i potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić.

(Dragan Bjelogrlić i Ivan Tasovac)

poziv na pretplatu na dnevni list

- www.biznisnovine.com)

napomena : Veliku pomoć svojim donacijama dali su Telenor Srbija, Hypo Alpe Adria banka i Verano motors.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.