NavMenu

Koji aerodrom u Evropi ima najbolje osoblje?

Izvor: B92 Četvrtak, 24.03.2016. 10:06
Komentari
Podeli

(Foto: Dabarti CGI/shutterstock.com)
Bečki aerodrom ostaje evropski prvak u usluživanju putnika: i 2016. godine je drugi put za redom dobio nagradu za "Najbolje aerodromsko osoblje u Evropi" koju dodeljuje agencija "Skytrax" specijalizovana za rejting u vazduhoplovstvu.

Ovo je premijera, jer nijednom aerodromu do sada nije pošlo za rukom da odbrani ovu renomiranu titulu. Za ovogodišnju nagradu je širom sveta intervjuisano više od 13,2 miliona putnika koji su ocenjivali kvalitet infrastrukture i osoblja na 555 aerodroma i zbog tolikog broja ispitanika ova nagrada ima veliki značaj.

Kriterijumi za ocenjivanje bili su orijentisanost ka uslugama, ljubaznost i kompetencije svih zaposlenih u putničkim sektorima. U to primera radi spadaju osoblje u sektoru terminala, na bezbednosnim kontrolama, na info-pultovima kao i u objektima za kupovinu i gastronomiju.

U evropskom poređenju iza aerodroma u Beču našli su se ove godine aerodrom u Minhenu na drugom i u Helsinkiju na trećem mestu. U svetskom poređenju bečki aerodrom je poboljšao svoju poziciju i našao se u top 30 na 29. mestu.

Nagrada za "Najbolje aerodromsko osoblje u Evropi" u 2016. godini je već peta nagrada za kvalitet usluge koju je bečki aerodrom dobio u poslednjih 12 meseci.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.