NavMenu

Jedinstvena, ekološka i brza "Tarkett" rešenja u poslovnim prostorima

Izvor: Promo Sreda, 28.10.2015. 15:43
Komentari
Podeli
Enterijer prostora kompanije je ono što dobrim delom formira njenu kulturu, atmosferu i utisak koji zaposleni i klijenti dobijaju o njoj. Važan aspekt svakog enterijera, svakako su i podne obloge, koje osim vrhunskog kvaliteta, moraju biti i dobro dizajnirane kako bi se uklapale u svaki prostor, ekološke kako bi zaposleni radili u najboljim uslovima i jednostavne za postavljanje.

Kancelarija "Milanović inženjering" u Kragujevcu na prvi pogled odražava ekskluzivnost i vrhunski kvalitet, koje su i prve asocijacije na ovu kompaniju.

Izbor arhitekata za ovaj prostor bio je digitalno štampani parket iz kolekcije "Tango", koji zahvaljujući najnovijoj tehnologiji pojačava prirodnu lepotu drveta. Ovaj princip izrade pruža mogućnost mešanja i specijalni način nanošenja boje u kombinaciji sa bogatom strukturom, zbog čega je svaka daska unikatna i jedinstvena, a izbor parketa širok.

U kompaniji "Henkel" su želeli da kancelarija u Kruševcu bude vrhunsko okruženje u skladu sa visokim ekološkim standardima ovog globalnog lidera u svojoj branši.

"Tarkett" linoleum Veneto xf2 u više nijansi mermernog dizajna je bio idealan odgovor: pod dugotrajnog kvaliteta, jednostavan za održavanje, isplativ i ekološki odgovoran - u skladu sa potrebama i imidžom naručioca. Ovaj pod je prirodnog porekla na bazi plute, smole i lanenog ulja, proizveden po najvišim ekološkim standardima i pogodan za primenu u objektima sa LEED sertifikatom.

Određenim kompanijama je često potrebna brza i efikasna intervencija u iznajmljenom prostoru – potpuna promena ambijenta bez uklanjanja postojeće podne obloge.

Slično rešenje, "Tarkett" je primenio i prilikom renoviranja svoje beogradske kancelarije u kojoj arhitekte, dizajneri enterijera, preduzimači, ali i partneri u prodaji mogu dobiti sve neophodne informacije ili korisne konsultacije.


Korišćeni su odabrani dezeni kolekcije "Strafloor Click 50", pre svega jer je "Starfloor Click" savremen, modularni vinil sa klik sistemom i postavlja se plivajućom instalacijom, zbog čega predstavlja izuzetno rešenje za brzo renoviranje ili uređivanje iznajmljenog prostora.

Njegova dodatna prednost je i mogućnost postavljanja preko različitih podloga jer ne zahteva posebnu pripremu niti oštećuje postojeći pod.

Zahvaljujući "Tarkett" rešenjima, vizuelni identitet poslovnog prostora može biti u potpunosti promenjen, a uz to, ispoštovani zahtevi i vlasnika prostora i investitora. Kakvi god da su specifični zahtevi klijenata, "Tarkett" rešenja pružaju pravi odgovor i podršku u stvaranju zdravog, efikasnog i stimulativnog okruženja, sve u cilju zadovoljstva zaposlenih i uspešnog poslovanja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.