NavMenu

S pogledom na Dunav i Beograd - Nova konferencijska sala "88 Rooms Hotela" može da primi 200 ljudi

Izvor: eKapija Utorak, 03.11.2015. 07:49
Komentari
Podeli

Nakon godinu i po dana od otvaranja "88 Rooms Hotela" u srcu Beograda i prestižnog priznanja koje mu je dodeljeno za najpopularniji hotel u Srbiji za 2015. godinu, proširenje kongresnih kapaciteta bilo je sasvim očekivano, a rezultat je tu. Beograd je od septembra bogatiji za još jedan izvanredan prostor za organizaciju događaja, ležerno prostrt na poslednjem spratu "88 Rooms Hotela", odakle se pruža nezaboravan pogled na Beograd i obale Dunava.

Novi ivent prostor ima kapacitet do 200 mesta i raspolaže hi-tech opremom za rad i savremenu komunikaciju. Moderne tehnologije u kombinaciji sa profesionalizmom na najvišem nivou i velikim iskustvom koje menadžment tim donosi iz najpoznatije domaće hotelske kompanije "MK Mountain Resort", sasvim sigurno predstavljaju garanciju za uspeh svakog događaja.

"88 Rooms Hotel" je takođe prvi hotel na našim prostorima uređen po feng-shui principima, a dobra energija je nekada najbolji saveznik za planiranje i realizaciju događaja.

Ivent prostor u okviru "88 Rooms Hotela" nudi brojne mogućnosti za organizaciju svih vrsta događaja:

- Rooftop konferencijska sala sa mogućnošću pregrađivanja prostora za manje sastanke
- Jedinstven prostor sa pogledom na grad i reku
- Maksimalni kapacitet – 200 učesnika
- Profesionalna tehnička oprema
- Brzi W-iFi internet, besplatan i dostupan u celom hotelu
- Bogat i kvalitetan izbor hrane i posluženja - rooftop restoran
- Parking, garaža
- Podrška koordinatora događaja na licu mesta
- Profesionalni pristup u organizaciji događaja, jasna komunikacija i fleksibilnost menadžmenta

Hotel "88 Rooms Hotel" već po samom nazivu upućuje na modernu formu hotelijerstva namenjenu u istoj meri poslovnim gostima i turistima koji Beograd posećuju u sve većem broju. "88 Rooms Hotel" smešten je u Takovskoj ulici, nadomak kultnih vrednosti starog Beograda i u neposrednoj blizini poslovne zone.

Takođe, gosti hotela lako mogu stići do najpopularnijih odredišta noćnog života prestonice zbog čega se hotel nalazi u središtu pozitivnih gradskih vibracija. Sa pet različitih tipova soba na 6 spratova, hotel nudi udoban i funkcionalan smeštaj u 88 soba i apartmana.

Prijatan enterijer, sa posebno dizajniranim i udobnim nameštajem za odmor i relaksaciju i najmodernijom opremom za rad i poslovnu komunikaciju, čine "88 Rooms Hotel" idealnim izborom za komforan boravak, bez obzira na povod dolaska.

Fotogalerija
Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.04.2024.  |  Agro, Finansije

Knjaz Miloš u punom vlasništvu grupe Mattoni 1873

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43%) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik. Vrednost transakcije je gotovo 90 mil EUR, navedeno je na sajtu kompanije Knjaz Miloš. Grupa Mattoni 1873 posluje u osam zemalja, sa 3.400 zaposlenih, 11 proizvodnih pogona i 39 brendova, kao što su Knjaz Miloš, Mattoni, Magnesia, Szentkirályi,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.