NavMenu

"Tajne velikih vina od vinograda do boce" - "Vinarija Aleksandrović" organizuje edukaciju o vinskoj kulturi

Izvor: eKapija Utorak, 13.10.2015. 13:16
Komentari
Podeli

"Vinarija Aleksandrović" započinje prvu organizovanu edukaciju o vinima, vinskim sortama i vinskoj kulturi. Svake subote od 17. oktobra u prostorijama vinarije organizuju celodnevna predavanja koja će voditi dva velika imena srpske vinske scene – enolog Vladan Nikolić i sommelier Stevan Rajta.

Jedinstveno iskustvo upoznavanja vinske istorije i tradicije ispijanja vina biće besplatno uz organizovani prevoz iz Beograda. Privilegiju da učestvuju u nesvakidašnjem događaju edukacije i ispijanja vrhunskih vina imaće članovi Kluba ljubitelja vina Aleksandrović.

Svi oni koji nisu članovi Kluba, moć iće da prate pojedine segmente predavanja i slaganje vina sa hranom putem društvenih mreža i dela sajta "Vinarije Aleksandrović" posvećenog Klubu ljubitelja vina.

Prva tema planirana za 17. oktobar biće "Tajne velikih vina – od vinograda do boce" gde će između ostalog biti reči o: proizvodnji pojedinih tipova vina, podeli vina po kvalitetu, načinu čuvanja vina, slaganju vina i hrane i poznavanju rituala ispijanja vina.

Broj posetioca je ograničen u skladu sa jednodnevnim kapacitetima "Vinarije Aleksandrović". Prisustvo na edukativnim vinskim simpozijumima subotom članovi Kluba ljubitelja vina "Aleksandrović" moćiće da rezervišu putem e-maila: marketing@vinarijaaleksandrovic.rsi i telefona: 062/237-148.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.05.2024.  |  Industrija, Građevina

Posle dve godine ponovo raspisan tender za projektovanje i gradnju prve faze prečistača otpadnih voda u Krnjači

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspiala je novi tender za projektovanje i gradnju prve faze postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Krnjači. Ovo je treći put da se traži izvođač radova za izgradnju fabrike za tretman otpadnih voda za naselja na levoj obali Dunava u Beogradu. Prethodni tenderski postupci, iz maja 2022. i novembra 2021. su obustavljeni. Posao finansira Evropska investiciona banka, u okviru

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.