NavMenu

Odluka o privatizaciji RTB Bor tek za dve nedelje

Izvor: Tanjug Petak, 06.07.2007. 08:43
Komentari
Podeli

Vlada Srbije odlučila je juče (5. jul 2007. godine) da se u roku od dve nedelje dodatno analizira način privatizacije Rudarsko-topioničarskog basena "Bor", posle čega bi Nadzorni odbor za privatizaciju i Vlada doneli odluku o privatizaciji te kompanije, izjavio je ministar Predrag Bubalo.

Bubalo je na konferenciji za novinare, posle sednice Vlade, rekao da je ministar za ekonomski i regionalni razvoj Mlađan Dinkić podneo izveštaj o dosadašnjoj privatizaciji RTB Bor, ali da je je ostavljeno dve nedelje kako bi se razmotrili nerešeni problemi.

Dinkić je ranije najavio da će se nastaviti pregovori sa drugoplasiranim ponuđačem na tenderu, konzorcijumom firmi "East point" Zorana Drakulića i londonskog investicionog fonda "ORN".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.