NavMenu

Šansa za dobavljače medicinske opreme - Susreti srpskih i korejskih firmi od 19. do 21. aprila u Beogradu

Izvor: eKapija Nedelja, 22.03.2015. 17:09
Komentari
Podeli
U sklopu saradnje Korejskog poslovnog centra (KOTRA) i Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), u Srbiji će u periodu od 19. do 21. aprila 2015. godine boraviti delegacija proizvođača medicinske opreme iz Južne Koreje.

Tokom ove posete biće organizovani poslovni sastanci korejskih i srpskih kompanija iz ove oblasti, a sve sa ciljem uspostavljanja poslovne saradnje, navodi se u saopštenju SIEPA.

Centralni događaj pod nazivom "Medical equipment Plaza Belgrade 2015" biće održan 20. aprila 2015. godine u Beogradu, u hotelu "Crowne Plaza".

Učešće na ovom događaju je besplatno, a za uspostavljanje kontakta i organizaciju sastanka s korejskim kompanijama neophodno je dostaviti podatke o kompaniji i njenom predstavniku. Predviđeni jezik za korespondenciju je engleski, a u slučaju da je to neophodno, biće obezbeđen prevodilac.

U delegaciji korejskih kompanija će biti predstavnici sledećih kompanija: "Votem" (monitori za praćenje vitalnih funkcija, pulsni oksimetar); "HyunDae MediTech" (apsorbirajući konci za face-lifting, kreme za ožiljke, uređaj za mezoterapiju); "Elpis Medical" (hirurška svetla i sisaljke); "Medical Supply" (pulsni oksimetar; monitor vitalnih funkcija, automatski defibrillator); "BiONICS" (monitor vitalnih funkcija, fetalni monitor; EKG); "NeoDr" (terapija PDO sa iglama); "Bio Protech" (elektrode, pulsni oksimetar, proizvodi za jedinice hitne pomoći); MEKICS (ventilatori za intenzivnu negu, prenosni ventilatori, pulsni oksimetri, monitori za praćenje vitalnih znakova); HUREV (razni medicinski dodaci) i "Mcure" (uređaj za mezoterapiju).


Rok za prijavljivanje je petak, 3. april 2015. godine, navodi se u saopštenju organizatora.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Agro

Najveća "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se u Samarinovcu - Polja paprika, paradajza, lubenica zaprašuju bumbari

Selo Samarinovac u opštini Žitorađa, sa oko hiljadu stanovnika, jedno je od najvećih proizvođača povrća na jugu Srbije. Godišnja proizvodnja iz godine u godinu raste, a poseban zamah dobija nakon elektrifikacije oko 500 hektara oranica 2021. godine, koju je finansirala država. Jedna od najvećih "fabrika hrane na otvorenom" nalazi se na jugu Srbije. U stotinama plastenika i na plodnim oranicama gaje se paprika, paradajz, krastavac, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.