NavMenu

Produženi rokovi za prijavu kupaca za "FAP", "Dnevnik" i hotel "Prag"

Izvor: Novosti Subota, 26.05.2007. 17:49
Komentari
Podeli

Tender za pribojski "FAP" produžen je do 27. juna, a za novosadski "Dnevnik" do 29. juna. U prvobitnim oglasima, rok za prijavljivanje potencijalnih kupaca bio je 29. maj za "FAP" i 15. jun za "Dnevnik".

Agencija za privatizaciju ne navodi razlog za pomeranje rokova. Pomerena je i aukcija za beogradski hotel "Prag". Prodaja ovog hotela bila je zakazana za 14. jun, ali je 14. jul sada utvrđen kao novi datum. Cena za hotel nije menjana, ostala je na nivou od 1.57 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

11.05.2024.  |  Agro, Građevina

Nekadašnja fabrika čokolade Simka u Vranju postaje trgovinski centar

Nekadašnja fabrika čokolade Simka u Vranju postaje trgovinski centar Na mestu nekadašnje čuvene fabrike čokolade Simka iz Vranja nići će tržni centar. To se vidi iz urbanističkog projekta koji je Grad vranje stavio na javnu prezentaciju. Urbanistički projekat podrazumeva rekonstrukciju, sanaciju, adaptaciju i prenamenu proizvodnog objekta na KP broj 6429/1, KO Vranje 1, između Ulice Omladinskih brigada i Bulevara Nikole Tesle,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.