NavMenu

Najglamurozniji nakit iz pet zemalja - Izložba "Sjaj" od 6. do 9. novembra u Novom Sadu

Izvor: eKapija Sreda, 05.11.2014. 16:16
Komentari
Podeli
Na Novosadskom sajmu od 6. do 9. novembra biće organizovana 19. Međunarodna izložbu zlatarstva i časovničarstva "Sjaj".

Najbrojniji biće izlagači iz Srbije, a međunarodni karakter izložbi daće učesnici iz Turske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Nemačke. Tokom četiri dana biće prikazan zlatni i srebrni nakit, drago, poludrago i sintetičko kamenje, bižuterija, alati i mašine za zlatarstvo i časovničarstvo, satovi iz novih linija svetskih brendova.

Tokom sajma će biti dostupne i informacije o obrazovanju kadrova u zlatarstvu, novim tehnikama u izradi, kao i modernom dizajniranju nakita, saopštili su organizatori.

Izložbu će obeležiti atraktivne postavke učesnika, među kojima su "Marius" Pirot, "Piper slims" Veternik, "M&M Stanimirović" Niš, "Zlatara Pingvin Gold S Silver" Ljubovija, "Tim best" Beograd, "Zlatara Ćira" Vranje, "Zlatara Papić" Požega, "Jovan" Vlasotince, "Linea silver" Novi Pazar, "Nevex Export-Import" Zemun, "Dav-trgovina" Beograd, "Zlatni delfin" Beograd, "Pasco" Lapovo, "SEM od" Kula, "Luxoticom" Novi Beograd, "Perić&Perić" Požarevac, "Business" Novi Sad, "Champ" Novi Sad, "Hamp" Novi Sad, "Fashion jewlery" Novi Sad i "Kompanija Stanković" Novi Sad.

Osim toga, nastupiće Udruženje zlatara Novi Sad i njegovi članovi "Zlatara Pan" Novi Sad, "Mališa GSW" Zrenjanin, "Zlatara Jovišić" Novi Sad, "Zlatarstvo Valjevo", "Grafoexpres" Beograd, "Zlatara W.O.G." Valjevo, "Zlatara Janković" Novi Sad i "Đukić Deco" Nova Pazova.

Učešće su potvrdili i izlagači iz inostranstva, među kojima su "CSF Kuyumculuk", "Ipekyolu Kuyumculuk", "Italsilver Taki San. VE TIC" i "Ador Kuyumculuk" iz Istanbula, "Roswitha Winkler" Nemačka, "Zlatarska radnja Križek" i "Prahir Zlatarnica" iz Velike Gorice u Hrvatskoj, kao i "Keka" iz Kladnja BiH.

Na Izložbi nastupa i Srednja mašinska škola u Novom Sadu, koja će promovisati rad učenika zlatarskog smera, dok će Društvo ljubitelja minerala, stena i fosila GEO-PAN u Novom Sadu izložiti eksponate iz kolekcija svojih članova.


U petak, 7. novembra, biće održan seminar na temu "Zlato u kriznim vremenima". Govoriće se o procesu sve bržeg obezvređivanja novca i načinu na koji možemo od njega da se zaštitimo u delikatnim vremenima neizvesne svetske ekonomije. Organizator skupa "GOLDprofessionell" je razvio proizvod "Insignitus" koji omogućuje kupovinu zlatnih pločica i ostvarivanje dodatnog novčanog prihoda. Na jednočasovnom seminaru će biti dati odgovori na pitanja "Zašto uopšte zlato i srebro?", "Kako se postaje korisnik i poslovni partner?" i "Kako postati partner i pored mnogih prednosti generisati i prihod?" Seminar će biti održan u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma, od 12 časova, a ulaz je besplatan.

Radno vreme 19. međunarodne izložbe "Sjaj" je od 10 do 19 časova. Posetioci će u halu "Master" ulaziti samo iz Aule Novosadskog sajma. Prilikom ulaska svi će prolaziti kroz detektor za metal. Ulaz je besplatan, uz obaveznu registraciju na ulazu.

Dodatne informacije pogledajte na sajtu www.sjaj.sajam.net.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije

Vlada Mađarske usvojila akt o smanjenju čekanja na graničnim prelazima sa Srbijom

Vlada Mađarske usvojila je akt o razvojnim potrebama za realizaciju određenih mera u cilju smanjenja vremena čekanja na graničnim prelazima sa Republikom Srbijom, objavio je Balint Pastor, predsednik Saveza vojvođanskih Mađara. - Shodno ovoj odluci, snage granične policije na prelazu Reske biće povećane za 78, a na prelazima Tompa i Hercegsanto za 125 lica, takođe će se nabaviti i neophodna tehnička oprema u 2024-2025. godini -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.