Tehnika KB doo Novi Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
TEHNIKA KB PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I USLUGE, D.O.O.
ADRESA
Surčinska 9n, 11070 Beograd
Odgovorno lice / Vlasnik
Branko Kukrika

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Kompanija Tehnika KB osnovana je 1995. godine. Početak je bio u proizvodnji ekstrudiranih poluproizvoda od termoplastičnih materijala u obliku ploča, punih okruglih profila i debelozidnih cevi, kao i gotovih proizvoda mašinskom obradom pomenutih poluproizvoda (zupčanici, lančanici, ležajevi, točkovi i sl.). Uporedo sa ovim programom radilo se na razvoju programa tretmana voda u kojem termoplasti imaju značajnu ulogu (priprema vode, otpadne vode, galvanska postrojenja itd.). Danas Tehnika KB ima preko 3000 zadovoljnih klijenata.


Opis poslovanja
TEHNIKA KB ima preko 1000 zadovoljnih kupaca kako na domaćem tržištu, tako i na tržištu bivših jugoslovenskih republika (Bosna i Hercegovina, Makedonija i Crna Gora). Izvoz učestvuje sa čak 30% u ukupnom poslovanju firme. Za firmu veoma je značajno prisustvo u zemljama u okruženju.
Poslednjih godina kompanija ima velikog uspeha u inženjering poslovima. Naime, pored toga što svojim kupcima pruža kvalitetan proizvod, TEHNIKA KB obezbeđuje snimanje postojećeg stanja, razradu novog rešenja, projektovanje, ugradnju i instalaciju, proveru funkcionisanja ugrađenje opreme, potom obuku zaposlenih, garanciju i pružanje servisnih usluga. Na taj način kupcima se stvara koncept ukupne vrednosti proizvoda.
Ciljna tržišta
Tržišni segment sastoji se od grupe kupaca sa nizom sličnih potreba i želja. Uočavanjem svojih ciljnih tržišnih segmenata kompanija Tehnika KB može da formira cenu proizvoda, izabere proizvode koji će ih zadovoljiti i definiše promotivne aktivnosti.
Ciljne organizacione celine poslovnih kupaca TEHNIKE KB su:
1) Nabavna služba i referenti nabavke koji pokrivaju tu robu
2) Tehnička služba i u sklopu nje služba održavanja
3) Projektno - konstrukcioni biroi (proizvod ulazi u već osmišljenu projektnu dokumentaciju npr. projekat gradske toplane, gde TEHNIKA KB učestvuje sa hemijskom pripremom vode; ili tretman otpadnih voda kod flaširanja vode za piće).

Grane idustrije, kao najznačajniji kupci su:
1) Elektroprivreda - termoelektrane
2) Prehrambena industrija - proizvodnja alkoholnih i bezalkoholnih pića
3) Mesna industrija
4) Konditorska industrija
5) Petrohemijska industrija - rafinerije, proizvodnja granulate, azotare I sl.
6) Hemijska industrija - proizvodnja deterdženata i kućne hemije
7) Crna metalurgija - železare i obojena metalurgija

Vesti