TOI TOI d.o.o. Beograd


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
PREDUZEĆE ZA PROMET I DISTRIBUCIJU SANITARNIH SISTEMA TOI TOI D.O.O. BEOGRAD
ADRESA
Bulevar Kralja Aleksandra 177, 11050 Beograd
Odgovorno lice
Andrej Haider direktor

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Opis delatnosti
Firma Toi-Toi d.o.o. je nemačko-srpska firma i jedna od mnogih ćerki kompanija matične kompanije Toi Toi Dixi iz Nemačke i pripadnica ADCO International grupacije. Na našem tržištu posluje od 2002.god. i za to vreme je uspela da postavi visoke standarde poslovanja u svojoj delatnosti prateći evropske standarde matične kompanije i beleži znatan rast u kapacitetu postojećih proizvoda i u prisustvu na domaćem tržištu.

Kao svoju osnovnu delatnost pruža usluge iznajmljivanja i održavanja mobilnih sanitarnih objekata pre svega mobilnih sanitarnih kabina WC-a. Naše ekološke toaletne kabine su moderne privlačnog dizajna ugodnih boja i sa novim funkcijama koje izlaze u susret potrebama korisnika i kao takve su pravi izbor za sve priredbe koncerte plaže skupove parkove gradilišta i druge javne površine. Naša usluga obuhvata savet naših stručnjaka o najpovoljnijem broju kabina za Vaše potrebe kao i transport istih čišćenje snabdevanje toalet papirom i novom hemijom završno čišćenje i odvoz istih. Primena biološki razgradivog sanitarnog sredstva je potpuno razumljiva kao i transport otpadnih voda na zakonom dozvoljenu i za to određenu deponiju

2008.god. kompanija Toi Toi širi svoju delatnost na najam i prodaju mobilnih sigurnosnih ograda. Ograda je rađena po svim evropskim standardima i pogodna je za različitu upotrebu od obezbeđenja gradilišta do raznih manifestacija na otvorenom. Sve ograde su pocinkovane po standardu kvaliteta NEN-EN-ISO 1461.

Nakon uspešnog pozicioniranja na tržištu sa uslugama najma i prodaje mobilne ograda, kompanija Toi Toi 2010. godine ponovo proširuje svoju delatnost, i asortiman usluga obogaćuje sa uslugom najma kancelarijskih, skladišnih i sanitarnih kontejnera. Na pomenutom tržištu beleži vidan rast i zauzima lidersku poziciju sa naglaskom na kvalitet proizvoda i usluge, kao i brzinu vršenja usluge.

Vesti