NavMenu

Forum Media d.o.o. Beograd

Micro preduzeće

Potpuni naziv:

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA IZDAVAŠTVO, PROMET I USLUGE FORUM MEDIA DOO BEOGRAD

Odgovorno lice:

Mirjana Janevski

Matični broj:

????????

PIB:

?????????

Datum osnivanja:

??.??.????

Pretežna delatnost:

(????) Lorem ipsum

Kontakt

Adresa:Kralja Milutina 46-48, 11000 Beograd
Telefon: ??? (?)?? ??? ????
Fax: ??? (?)?? ??? ????
Email:no-reply@example.com

Status, prihod, vlasništvo

Oblik svojine:

privatna

Broj zaposlenih:

?? (????)

Nivo prihoda/godina:

???-??? EUR

Vlasnici

Ime Prezime, ???%

Opis delatnosti

Privredno društvo FORUM MEDIA d.o.o, sa sedištem u Beogradu, osnovano je u junu 2008. godine kao ćerka firma nemačkog izdavača FORUM MEDIA GROUP. Matična firma povezuje samostalna privredna društva u Nemačkoj, Austriji, Italiji, Velikoj Britaniji, Holandiji, Australiji, Kanadi, Singapuru, Hongkongu, Rusiji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, a svrstana je među 500 firmi sa najbržim rastom u EU.

FORUM MEDIA se bavi objavljivanjem priručnika i knjiga, kao i organizacijom seminara i e-seminara, namenjenih pravnim licima, za lakše snalaženje na tržištu, jednostavniju primenu zakona i unapređivanje ukupnog poslovanja.

Publikacije u svakoj izdavačkoj kući u okviru kompanije FORUM MEDIA GROUP u potpunosti su usklađene sa zakonodavnim sistemom svake pojedinačne države, prilagođene su potrebama lokalnih preduzeća i aktuelnim promenama na tržištu. Urednici i autori srpskih izdanja, kao i predavači na seminarima, su naši renomirani stručnjaci aktivni u privredi, javnom sektoru i stručnim udruženjima. Njihovo znanje i iskustvo u praksi donose korisnicima naših izdanja i posetiocima naših seminara najnovija stručna i praktična znanja, kao i veliku pomoć u postizanju poslovnih ciljeva.
Prikaži pun opis

Vesti

Vidi sve

06.10.2017.  |  Vesti

Konferencija Radni odnosi 31. oktobra 2017. u Beogradu - Nova zakonska regulativa i aktuelna praksa iz oblasti rada

Nemačka kompanija Forum Media, koja posluje na 4 kontinenta i u 18 zemalja sveta, organizuje veliku konferenciju Radni odnosi - 2017. Događaj će biti održan 31. oktobra u IN hotelu u Novom Beogradu Kako saopštavaju iz kompanije Forum Media, stručnjaci iz Ministarstva rada će na ovoj konferenciji pružiti informacije o setu novih zakona iz oblasti rada čija se primena uskoro očekuje,

Iz kataloga roba i usluga

Lorem ipsum dolor

Lorem

Lorem ipsum

Lorem

Lorem ipsum dolor sit

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit

Lorem

Lorem

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum dolor

Lorem ipsum