NavMenu

Konferencija Radni odnosi 31. oktobra 2017. u Beogradu - Nova zakonska regulativa i aktuelna praksa iz oblasti rada

Izvor: eKapija Petak, 06.10.2017. 16:22
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Nemačka kompanija Forum Media, koja posluje na 4 kontinenta i u 18 zemalja sveta, organizuje veliku konferenciju Radni odnosi - 2017.

Događaj će biti održan 31. oktobra u IN hotelu u Novom Beogradu

Kako saopštavaju iz kompanije Forum Media, stručnjaci iz Ministarstva rada će na ovoj konferenciji pružiti informacije o setu novih zakona iz oblasti rada čija se primena uskoro očekuje, uključujući nova zakonska rešenja o radu agencija za privremeno zapošlјavanje, rodnoj ravnopravnosti, mirnom rešavanju radnih sporova, štrajku, pojednostavlјenom radnom angažovanju na sezonskim poslovima u određenim delatnostima, novi Zakon o radu i novine u vezi sa radnim vremenom i kolektivnim pregovaranjem, kao i novine u vezi sa inspekcijskim nadzorom.

Osim toga, vodeće advokatske kancelarije će predstaviti aktuelnu praksu iz ove oblasti. Prijatelji konferencije i predstavnici advokatske kancelarije JPM Janković Popović Mitić će govoriti na temu otkaza ugovora o radu, dok će predstavnici kancelarije BDK Advokati govoriti o privatnosti komunikacija na radnom mestu - obavezama poslodavaca u Srbiji.


U okviru programa konferencije će biti organizovan i okrugli sto na kome će se diskutovati o pravcima razvoja propisa i prakse – izazovima i očekivanjima, a na kome će učestvovati predstavnici Ministarstva rada i advokatskih kancelarija, od kojih će učesnici dobiti direktne odgovore na svoja pitanja.

Više informacija o ovoj konferenciji, kao i obrazac za prijavu možete potražiti OVDE .

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.