NavMenu
Podeli
Podeli
Hotel OTRANT Velika plaža Ulcinj

Foto: Agencija za zaštitu životne sredine/Argos/Dokumentacija/Printscreen

Hotel OTRANT Velika plaža Ulcinj

Adresa:

Velika Plaža bb, 85360 Ulcinj, Crna Gora

Teritorija:

Ulcinj

Hotel OTRANT Velika plaža Ulcinj

Foto: Agencija za zaštitu životne sredine/Argos/Dokumentacija/Printscreen


Sadržaji:

Hoteli • Restorani • Kafići i barovi • Otvoreni bazeni • Zatvoreni bazeni • Kupališta, plaže • Wellness i spa

Povezane vesti

07.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Počinje gradnja prvog hotela sa 5 zvezdica na Velikoj plaži u Ulcinju - Otvaranje kompleksa Otrant Reefs očekuje se na leto 2029.

Izgradnja prvog hotela sa 5 zvjezdica na Velikoj plaži u Ulcinju počela je u subotu simboličnim polaganjem kamena temeljca. Investitor je kompanija Agros iz Ulcinja, a turistički kompleks Otrant Reefs prostiraće se na površini od 25.000 kvadratnih metara, imaće 184 apartmana, šest restorana, 18 trgovačkih radnji, veliki SPA centar, kongresnu salu. Za projekat budućeg kompleksa bio je zadužen arhitektonski studio LSN iz Prištine sa partnerima iz Crne Gore - Pro Arch, Next Level i Arch & Construction, dok je za reviziju i nadzor zadužena kompanija Tekom iz Podgorice.

06.07.2023.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju prostiraće se na preko 40.000 kvadrata - Imaće dva hotela sa 5 zvezdica i 23 vile (FOTO)

Budući hotelski kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju imaće pet zvjezdica i prostiraće se na preko 40.000 m2. Sastojaće se od već postojećeg hotela Otrant, vila - depandansa, kao i novog objekta - hotela sa tri kule. To se može vidjeti u zahtjevu za odlučivanje o potrebi izrade Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za izgradnju turističkog Otrant Reef Resort koji je kompanija Argos iz Ulcinja nedavno podnijela Agenciji za zaštitu životne sredine (EPA) Otrant Reefs gradiće se u okviru postojećeg kompleksa Otrant sa četiri zvjezdice, a koji ima hotel, vile,

Investitor
ARGOS ULCINJ
Adresa:
HOTEL "OTRANT" VELIKA PLAŽA B.B., ULCINJ
Telefon:
Odgovorno lice:
EDMOND PALOKAJ (Izvršni direktor)
Nivo prihoda:
0 - 10.000 EUR
Broj zaposlenih:
51-100 (2020)
Vezane firme
Idejno rešenje:

NEXT LEVEL DOO

Toponimi u susedstvu
Hoteli u blizini
Restorani u blizini
Otvoreni bazeni u blizini
Kupališta, plaže u blizini