Izvor: eKapija | Sreda, 04.12.2019.| 11:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Predstavljen projekat za gradnju poslovnog centra u Resniku na 2.500 m2

(Foto: T.ARH.STUDIO - Urbanistički projekat)
U Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove Beograda od 12. decembra biće održana javna prezenztacija urbanističkog projekta za izgradnju poslovnog centra u Resniku.

Nosilac izrade predmetnog Urbanističkog projekta je Projektni biro T.ARH.STUDIO na zahtev investitora Gorana Savića. Predviđeno je da objekat bude izgrađen na građevinskoj parceli formiranoj od k.p. 2960/1 KO Resnik, a na osnovu Informacije o lokaciji izdate od Sekretarijata za urbanizam i građevinske poslove.

Urbanističkim projektom planirana je izgradnja poslovnog objekta namenjenog komercijalnim sadržajima iz oblasti trgovine i uslužnih delatnosti na građevinskoj parceli površine 2.514 m2.

Građevinske linije planiranog poslovnog objekta su linije do kojih je dozvoljeno građenje i postavljene su na 2 m od regulacione linije Ulice oslobođenja, odalke je predviđen i kolski i pešački pristup.

Parkiranje vozila korisnika planiranog objekta obavljaće se na parceli na otvorenom parkingu. Na parceli je obezbeđeno devet parking mesta.

Javna prezentacija trajaće do 19. decembra 2019.

I. M.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.