NavMenu

Kompanija "Colliers International" u Srbiji pokrenula lokalni web portal

Izvor: eKapija Petak, 10.07.2009. 12:23
Komentari
Podeli

"Colliers International", renomirana kompanija za promet nekretnina, je početkom juna 2009. pokrenula novi web sajt na srpskom i engleskom jeziku www.colliers.rs.

Pored postojećeg, globalnog website-a www.colliers.com/serbia, kompanija je uočila potrebu za uvođenjem lokalnog web portala koji bi bio funkcionalno i sadržajno pregledniji, navedeno je u saopštenju te kompanije.

Novi web portal nudi efikasnije pretraživanje projekata i nekretnina, detaljnije opise, kao i veći broj slika za svaku nekretninu. Na sajtu se može videti široka ponuda projekata iz svih oblasti poslovanja, stanova i kuća, kancelarijskog prostora, poslovnih zgrada, maloprodajnih objekata, lokala i magacina. Takođe se mogu naći i informacije o tržištu nekretnina u Srbiji i regionu kao i novosti vezane za kompaniju, projekte, nova radna mesta itd, stoji u saopštenju.

- "Colliers International", kao lider na tržištu nekretnina, trudi se da svojim inovativnim idejama približi tržište nekretnina kako klijentima tako i svim zainteresovanim stranama. Takođe, cilj nam je da na vrlo jednostavan način predstavimo široj javnosti deo informacija sa kojima raspolažemo kao i veliki broj značajnih projekata u Srbiji - izjavio je generalni direktor kompanije "Colliers" u Srbiji Jovica Jakovac.

Tagovi:
Jovica Jakovac
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.