Izvor: eKapija | Petak, 12.10.2018.| 12:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prva godina Capitol parka Sombor - Ritejl objekti u Leskovcu i Zaječaru biće završeni na proleće 2019.

Capitol park Sombor obeležio je u četvrtak (11. oktobra 2018. godine) prvi rođendan, a nekoliko hiljada ljudi prisustvovalo je proslavi u Štrosmajerovoj 28.

- Stanovnici Sombora i okoline učinili su Capitol Park onim što jeste danas, posle samo godinu dana rada – centralno mesto za porodičnu kupovinu i zabavu. Zadovoljstvo nam je da našim kupcima priuštimo drugačije iskustvo kupovine koje uvek uključuje zabavu i kvalitetno provedeno vreme u našim ritejl parkovima. Radujemo se budućem proširenju ovog ritejl parka koje će podrazumevati dolazak novih brendova - rekao je Džejms Gan, direktor korporativnih komunikacija Poseidon Group koja investira i upravlja Capitol Park brendom u Srbiji.

Capitol Park Sombor je drugi po redu završen projekat Poseidon grupe u Srbiji. Ubrzo nakon Sombora otvoren je i Capitol Park Rakovica u Beogradu u oktobru 2017.

Izgradnja novih ritejl parkova u Leskovcu i Zaječaru biće završena na proleće 2019. godine sa ciljem da do kraja 2020. godine mreža Capitol Park sadrži ukupno deset ritejl parkova na teritoriji Srbije, saopšteno je iz kompanije.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.