NavMenu

Prodata dva lokala Fonda "Inex Interexport" u Beogradu za 735.600 EUR

Izvor: Beta Petak, 05.12.2008. 13:27
Komentari
Podeli

Agencija za privatizaciju prodala je 5. decembra na licitaciji dva lokala u centru Beograda, koji su u vlasništvu Fonda "Inex Interexport" u restrukturiranju, za ukupno 735.600 EUR.

Lokal u Makedonskoj ulici, veličine oko 40 m2, prodat je za 300.000 EUR, a početna cena bila je 216.000 EUR, dok je lokal u Beogradskoj ulici prodat po početnoj ceni od 435.600 EUR.

Oba lokala kupio je Marko Purković, koji je rekao da se bavi trgovinom duvanskih proizvoda i da će u tim lokalima otvoriti prodavnice ekskluzivne robe, kao što su piće, cigarete i konditori.

Zamenik direktora Fonda "Inex Interexport" Zoran Vasiljević rekao je da je zadovoljan što je napokon krenula prodaja imovine tog preduzeća i dodao da je u vlasništvu Fonda oko 73 lokala širom Srbije.

Prodaja poslovnog objekta u Ulici Starine Novaka, koji je takođe u vlasništvu Fonda, odložena je za 19. decembar.

Na istoj aukciji prodate su i dve veterinarske stanice i to iz Bora za 1,7 miliona dinara, i Lapova za 2,2 miliona dinara, a kupac je Siniša Tatić.

Prodata je i "Montaža" iz Leskovca po početnoj ceni od 401.000 dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.09.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Odabrani izvođači za transformaciju bivše Glavne železničke stanice u Beogradu u Istorijski muzej Srbije - Posao vredan 16,2 mil EUR

Istorijski muzej Srbije izabrao je izvođače za rekonstrukciju, adaptaciju i sanaciju Glavne železničke stanice u Beogradu i promenu namene u objekat Istorijskog muzeja. Posao je dodeljen grupi ponuđača koju čine kompanije M enterijer gradnja, Securiton, EX ING B and P, Geotaur, sa podizvođačima Termo and Cold, Pavel ING i Termoinženjering, a vrednost ugovora je 1,9 milijardi dinara, odnosno oko 16,2 mil EUR, sa PDV-om. Na tender su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.