Izvor: Dan | Petak, 10.02.2017.| 12:15

Razvršje gradi četiri stambene zgrade, tržni centar i hotel u Podgorici

(Foto: Goodluz/shutterstock.com)
Na mestu nekadašnjeg preduzeća Servisimport u Ulici 4. jula u Podgorici uskoro bi trebalo da počne izgradnja četiri stambene zgrade, a kasnije hotela i šoping centra.

Investitor je podgorička kompanija Razvršje. Prema rečima Saše Lekovića, vlasnika Razvršja, kompleks će biti urađen na parceli od 900.000 kvadrata, a u toku su pripremni radovi.

- Pripremne radove smo počeli, a to podrazumijeva čišćenje lokacije i ograđivanje. Na tom prostoru radićemo četiri zgrade, tržni centar i hotel. Zgrade će imati poslovne prostore u prizemlju, četiri sprata i mansardu i sve to oko 16.000 kvadrata stambenog i poslovnog prostora - dodao je on.

- Sa izgradnjom šoping centra nećemo početi ni za 2-3 godine, jer ćemo u prvom bloku raditi zgrade - kaže Leković i navodi da će tržni centar biti veličine 120.000 kvadrata, a hotel 200.000 kvadrata.

On je istakao da je vrednost investicije velika i da je šoping centar kakav planiraju da grade potreban Podgorici.

- Mi smo prepoznatljivi po kvalitetu i mislim da ćemo ponuditi nešto jako kvalitetno građanima. Takođe, radićemo i parkinge, imaćemo veliki broj parking mesta i podzemnih garaža. Nećemo zaboraviti na zelenilo, tako da će biti puno zelenih površina. Uradićemo park za najmlađe, jer ne želimo ni njih da zaboravimo kada budemo radili ovaj kompleks - kazao je Leković.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.