NavMenu

I&F McCann Grupa donirala pet respiratora

Izvor: eKapija Ponedeljak, 30.03.2020. 14:09
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Fernando Zhiminaicela)Ilustracija
I&F McCann Grupa donirala je sredstva za nabavku pet respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji.

Na ovaj način I&F McCann Grupa je podržala akciju UNICEF-a za nabavku respiratora, prateće zaštitne opreme i higijenskih paketa koji su neophodni za negu i očuvanje zdravlja i života onih koji su najviše ugroženi epidemijom COVID-19 virusa.

- Donacijom za kupovinu 5 respiratora pružamo preko potrebnu pomoć našem zdravstvenom sistemu i građanima Srbije. U ovim teškim trenucima potrebna je podrška i solidarnost jer samo zajedno možemo da pobedimo - kaže Srđan Šaper, osnivač I&F McCann Grupe.


Na apel Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, UNICEF u Srbiji započeo je nabavku robe i opreme koji su neophodni za slučaj značajnog porasta broja obolelih od koronavirusa COVID-19.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Finansije

Kada kupujete prvi stan obratite pažnju na porez na prenos apsolutnih prava - Kako da zbog 15 m2 vaši potomci ne izgube pravo na buduće olakšice?

Kada je reč o kupovini stana, nekad kupci nisu svesni da pojedine odluke mogu imati dugoročne posledice, posebno kada je reč o oslobođenju od poreza na prenos apsolutnih prava. Prema zakonu, članovi porodičnog domaćinstva, uključujući decu, mogu ostvariti pravo na poresko oslobođenje, ali postoji jedna ključna stavka koju treba imati na umu: jednom kada se to pravo iskoristi, ne može se ponovo ostvariti. Kako objašnjava advokat

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.