NavMenu

MPC Properties imenovao Pinar Jalčinkaju za novu izvršnu direktorku

Izvor: PR Petak, 31.03.2023. 12:02
Komentari
Podeli
MPC Properties, jedna od najistaknutijih kompanija za nekretnine u regionu Jugoistočne Evrope koja svoje poslovanje zasniva na investiranju, razvoju i upravljanju nekretninama, imenovala je Pinar Jalčinkaju (Pinar Yalçınkaya) za novu izvršnu direktorku.

Jalčinkaja ima više od 20 godine iskustva u poslovanju nekretninama koje podrazumeva ekspertizu u izgradnji, invenstiranju, razvoju, izdavanju, akvizicijama i upravljanju komercijalnim nekretninama. Tokom svoje karijere u multinacionalnim kompanijama, bila je odgovorna za brojne investicione projekte i operativno poslovanje.

Pre nego što se pridružila kompaniji MPC Properties, radila je kao izvršni direktor i član odbora u Multi Corporation, kao i u ECE Group ograncima u Turskoj. Jalčinkaja je vodila i usmeravala poslovanje za najveće platforme za maloprodaju nekretnina u zemlji.

- Radujem se dolasku u MPC Properties i prilici da podržim viziju kompanije kojom gradimo poslovnu zajednice sa svojim partnerima, omogućavajući prosperitet za sve, uz posvećenost razvoju najboljih inovativnih rešenja u industriji nekretnina na tržištu - rekla je Jalčinkaja.
Komentari
Vaš komentar

Tema u žiži: MPC PROPERTIES

Vidi sve
Pogledajte i ostale tekstove iz ove Teme u žiži

16.05.2023.  |  Vesti

BEO Shopping Center osvojio prestižnu evropsku nagradu

16.05.2023.  |  Vesti

19.07.2023.  |  Vesti

Milan Kosorić, MPC Properties - Lojaliti programi privlače i generaciju Z

19.07.2023.  |  Vesti

Top priče

25.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Spojena pruga od Novog Sada do Subotice - Redovni saobraćaj krajem godine

U Bačkoj Topoli je spojen poslednji deo koloseka na pruzi Novi Sad-Subotica, čime je završeno postavljanje novih šina na glavnoj deonici, saopštila je Vlada Srbije. Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević je naveo da će se do kraja ove godine od Beograda do Subotice ovom prugom putovati za 80 minuta. Ceremoniji su prisustvovali i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, ambasador

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.