NavMenu

Kompanija "Telefonija" organizovala je tradicionalnu Distributersku konferenciju sektora za e-poslovanje

Izvor: eKapija Sreda, 04.04.2007. 13:30
Komentari
Podeli

Sektor za e-poslovanje kompanije "Telefonija", tradicionalno okuplja svake godine sve svoje distributere širom Srbije. Ove godine, distributerska konferencija održana je 29. marta 2007. godine u velikoj "Press conference" sali "Telefonije".

Distributeri su upoznati sa novim poslovnim projektima planiranim za ovu godinu. Izvršeno je i ispitivanje dilerske mreže o zainteresovanosti za određene programe.

Na konferenciji su osim predavača iz "Telefonije" , učestvovali i predavači iz partnerskih firmi. Kompanija "HP" sa kojom je početkom januara "Telefonija" potpisala ugovor o saradnji, kao i firma "RRC Company", predstavili su svoje proizvode i usluge koji su deo "Business plana" "Telefonija" za 2007.godinu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Nova privredna zona u Prokuplju sprema se za investitore - Počela gradnja trafostanice

U privrednoj zoni u Prokuplju počela je izgradnja trafostanice TS35/10kV "Prokuplje 5", snage 2×8 MVA. Investitor i finansijer je Elektrodistribucija Srbije, a vrednost je 274 miliona dinara, bez PDV-a. Rok za završetak ovih radova, sa tehničkim pregledom i ishodovanjem upotrebne dozvole, je 9. jul 2025. godine. - Industrijska zona u Prokuplju i zvanično je u registru republičke Razvojne agencije i sada su na potezu potencijalni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.