NavMenu

Kompletan sistem rešenja za efikasniju proizvodnju - "Neofyton" predstavlja integraciju procesa-fabrika budućnosti

Izvor: eKapija Utorak, 06.05.2014. 13:27
Komentari
Podeli

Kompanija "Neofyton" generalni zastupnik proizvođača mašina i prateće opreme za brizganje plastike, će na Sajmu tehnike u Beogradu od 12. do 16. maja, predstaviti najnovija tehnološka rešenja-revoluciju u pogledu upravljanja, centralizacije i integracije kompletnog procesa proizvodnje.

- "Neofyton" će na sajmu predstaviti revoluciju u industriji pakovanja - saopšteno je iz ove kompanije.

- Predstavićemo proizvodnju tankozidnih proizvoda (kutijice za margarin, sa 2 kaviteta) na Engel e-motion – potpuno električnoj mašini za brizganje plastike i Campetella IML robot sa ciklusom proizvodnje od neverovatnih 2,9 s. Campetella je jedan od najstarijih i najvećih proizvođača robota za industriju prerade plastike, posebno specijalizovan za IML aplikacije.

Među izloženim asortimanom naćiće se i:

- Novi revolucionarni upravljački uređaj ENGEL CC 300 za mašine i robote. Karakteriše ga jednostavnost rukovanja, 21-inčni full HD ekran osetljiv na dodir sa specijalnom navigacijom. Odziv funkcija je brz i jednostavan poput rukovanja android telefonom. Novi kontrolni uređaj je u potpunosti integrisan sa linearnim i višeosnim robotima, čime se smanjuje vreme podešavanja parametara i postiže efikasnost procesa.

- e-service - specijalni paket 24h daljinske servisne podrške koju je kompanija ENGEL razvila radi što efikasnijeg praćenja, kontrole i optimizacije procesa proizvodnje. Prednosti ovog paketa jeste pristup bazi grešaka, jednostavnost rukovanja, brza komunikacija sa serviserima na udaljenosti, čime se omogućava efikasno otklanjanje grešaka i kontinuitet proizvodnje.

- e-factory – podrazumeva softver za praćenje kompletnog procesa proizvodnje sa jednog mesta, centralizaciju i integraciju sistema-umrežavanje mašina-pregled fabrike na dlanu.

- ADY-NAX (čiler sa adijabatskim hlađenjem kondenzatora) predstavlja kombinaciju funkcionalnih karakteristika standardnih modela čilera veće energetske efikasnosti koju ostvaruju zahvaljujući prethodnom adijabatskom hlađenju vazduha koji prolazi kroz kondenzator. Ovaj proces omogućava visoke performanse hlađenja i pri velikim ambijentalnim temperaturama, kada potrošnja el.energije kompresora dostiže svoj vrhunac.

- Piovan centralni sistemi - Centralni sistemi omogućavaju kontrolu kompletnog procesa proizvodnje od transportovanja materijalala iz silosa do procesa prerade na mašini. Centralni sistemi doprinose automatizaciji procesa-praćenje, kontrola i optimizacija proizvodnje, otklanjanje grešaka, inteligentno upravljanje potrošnjom materijala, preciznom upravljanju zalihama materijla uz stalnu dostupnost informacijama o potrošnji, čime se omogućava kontinuitet i maksimalna efikasnost proizvodnje.

- Tria blue line mlinovi - Mlinovi za mlevenje plastike za sve procesne industrije-duvanje, brizganje, ekstruzija, folija itd. Tria proizvodi mlinove za mlevenje plastike od veoma sitnih delova pa do veoma krupnih i kabastih proizvoda.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

10.05.2024.  |  Industrija

U srpskoj fabrici stakla puštena probna proizvodnja ambalažnog stakla u novoj peći - Pun kapacitet do kraja godine

Po završetku obimne investicije u novu peć, u SFS-u Paraćin je 7. maja 2024. godine puštena prva probna proizvodnja ambalažnog stakla iz nove peći. - Proizvodi zahtevanog kvaliteta ići će na domaće srpsko tržište i tržišta Jugoistočne Evrope, što je važan dokaz, da se u Srbiji ponovo aktivira staklarska industrija i sopstveno snabdevanje ambalažnim staklom. Pri preuzimanju SFS-a Paraćin pre godinu i po dana, međunarodna grupa

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.